İtalyan aryalarından bir seçki

38. Uluslararası İzmir Festivali’nde 7 Temmuz 2025 Pazartesi günü, İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile kalpleri ısıtacak bir konser gerçekleştirilecek.

  • 0
  • 679
İtalyan aryalarından bir seçki
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

38. Uluslararası İzmir Festivali’nde 7 Temmuz 2025 Pazartesi günü, İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile kalpleri ısıtacak bir konser gerçekleştirilecek. Celsus Kütüphanesi’nde yapılacak konserde Soprano Sara Minieri, tenor Lorenzo Martelli ve şef, besteci, piyanist Nicoletta Conti’den oluşan “Trio Lyrical” tanınmış İtalyan operalarından seçilmiş özel bir repertuar sunacak.

İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile gerçekleşecek konser, davetiyeli olarak izlenebilecek. İKSEV, Festival izleyicilerinin tarihi mekânlarda konser izleme zevki yaşayabilmeleri için, 38. Uluslararası İzmir Festivali’nin son iki konserini, davetiyeli olarak izleyicilere açma kararı aldı. 7 Temmuz 2025’de Celsus Kütüphanesinde yapılacak Trio Lyrical ve 12 Temmuz 2025’de İzmir Tarihi Agora’da İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile yapılacak Ensemble 4.1 Piano Windtet konserleri ücretsiz olarak davetiyeli izlenebilecek.

Karışıklık yaşanmaması için davetiye alınması gerektiğini belirten İKSEV yetkilileri, 7 Temmuz Trio Lyrical için aşağıdaki linkten davetiye temin edilebileceğini, çıktı ya da telefonlara indirilecek davetiyelerin girişte gösterilmesi gerektiğini söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

6. Bilimsel Makale Ödülleri Sahiplerini Buldu

Sazımız Elimizde, Türküler Dilimizde

Kaç Para Bi Fön?

Ünlü şef Marin ve Jussen kardeşlerden unutulmaz konser

Ayvalık Belediye Tiyatrosu’ndan 2026 Yılına İki Yeni Proje…

İzmir Oda Orkestrası'ndan Barok müziği ziyafeti

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg