İTK kimya zümresi, ulusal kongrede 3 bildiri sundu

  • 0
  • 1.253
İTK kimya zümresi, ulusal kongrede 3 bildiri sundu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü ile beraber 11. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresi 11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi Balcalı Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

11-12-13 Eylül tarihlerinde bilimsel program, 14 Eylül tarihinde ise sosyal program olarak organize edilen ulusal kongreye fen bilimleri ve matematik eğitimi araştırmacıları ile fen ve matematik öğretmenlerini katıldı.

1200 kayıtlı katılımcı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın davetlisi öğretmenler ile beraber 2000 davetlinin dinleyici olarak bulunduğu 11. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresi’nde, 831 sözlü, 61poster sunum gerçekleştirilirdi. 

İTK Kimya Zümresi öğretmenleri de, 11. Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresi’nde bir tanesi İTK’lı öğrenciler ile İTK Zümre Başkanı Aylin Öğünç tarafından hazırlanan bildiri olmak üzere toplam 2 sözlü ve 1 poster bildiri sundular.

“Kimya Dersi Öğretim Programındaki Değişimin Kimya Dersine Yönelik Öğrenci Tutumlarına Etkisi”, “Fen Bilimlerinin Öğretmen ve Program Merkezli Öğretimine Alternatif Bir Yaklaşım: Bilim Kulübü” ve “Atıkların Azaltılması ve Geri Dönüşümlü Ürünler Konusunda Farkındalık Geliştirme Çalışması” konu başlıklarının İTK’lılar tarafından ele aldığı ve sunumun gerçekleştirildiği  11. Ulusal FenBilimleri ve Matematik Eğitimi Kongresi’nde ayrıca 5 çalıştay, 3 mini sempozyum ve 1 panel de düzenlendi

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Yeşil şehirler için sıfır karbon binalar

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Arşiv