İTK YELKEN KULÜBܒNDEN “YELKEN VE İNGİLİZCE KAMPI”

  • 0
  • 717
 İTK YELKEN KULÜBܒNDEN “YELKEN VE İNGİLİZCE KAMPI”
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin ilk özel okul yelken kulübü olarak eğitim veren İTK Yelken Kulübü, bahar tatili süresince Bodrum Mavi Otel’de “Yelken ve İngilizce Kampı” düzenledi. Kamp süresince öğrenciler, hem bu sporu yakından tanıyor hem de gün boyu devam eden İngilizce çalışmaları ile yabancı dillerini aktif olarak kullanıyor.
 
Sabah erken saatlerde spor çalışmaları ile başlayan kamp programı akşam saatlerine kadar dolu dolu geçiyor. Program kapsamında İTK Rehberlik Bölümü’nün yelken sporu için özel olarak hazırladığı dikkat etkinliği çalışmalarına katılan öğrenciler, pratik ve teorik yelken çalışmaları ve İngilizce etkinlikler ile günlük programların tamamlıyor.

Öğrencilerimize kamp süresince İTK Yelken Kulübü öğretmenimiz Taylan Kököz, İTK Beden Eğitimi öğretmenlerimizden Ceylan Erbaşlar, İTK İngilizce öğretmenlerinden Şanlı Turgut ve teknik destek konusunda da İbrahim Özyazmacı danışmanlık yapıyor.
İTK Yelken Kulübü öğretmeni Taylan Kököz yelken sporunun gençlere;  güçlü ve dayanıklı olmak, kendi kararlarını vermek, düzen ve disiplin kazanmak gibi konularda önemli yetiler kazandırdığını ifade etti.  Çalışmalara İTK İngilizce öğretmenlerinden Sanlı Turgut’un katılmasının öğrenciler için yeni ve güzel bir deneyim olduğunu belirterek, yelken sporuna meraklı gençlerin kamp süresince İngilizce dillerini geliştirmek için keyifli pratikler yapma şansını elde ettiklerinin altını çizdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv