İyilik Polisi diplomasını Polis Bayramı’nda aldı

  • 0
  • 934
Yazı Boyutu:

“Ülkemin ve Şehrimin İyilik Polisiyim” projesinden başarı ile mezun olan İzmir Üniversitesi öğrencisi Deniz Ayçe Karagöz, “Ben artık sizden biriyim” dedi ve diplomasını 10 Nisan Polis Bayramı’nda aldı.
 
İzmir Üniversitesi, İzmir Valiliği sahipliğinde, İzmir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Ulusal Down Sendromu Derneği liderliğinde, Down Sendromlu bireylere yönelik geliştirilen “Ülkemin ve Şehrimin İyilik Polisiyim” projesini başarı ile tamamlayan İzmir Üniversitesi öğrencisi Deniz Ayçe Karagöz, diplomasını İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Aral’dan aldı. 10 Nisan Polis Bayramı’nda mezuniyet sevinci yaşayan Karagöz, “Ben artık sizden biriyim” dedi.
 
10 Nisan Polis Bayramı’nda İzmir Üniversitesi’ni ziyaret eden İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Aral, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Dilek Vural ve Müdür Yardımcısı Gökhan Emiroğlu, İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’i ziyaret etti. “Ülkemin ve Şehrimin İyilik Polisiyim” projesine verilen katkı için teşekkür eden Aral, “Farklı projelerde de işbirliği içinde çalıştığımız İzmir Üniversitesi’nin herkese örnek olmasını dilerim” dedi. Deniz Ayçe Karagöz’ün bir ilk olduğunu ve örnek olma görevini başarı ile tamamlamasından duyduğu mutluluğu ifade eden Rektör Erciyeş, “Pek çok gence ve ailelerine örnek olacak, çabalarına güç verecek Deniz Ayçe ile gurur duyuyoruz” dedi. Deniz Ayçe Karagöz’ün gala gecesinde yaptığı konuşma ile projenin başarıya ulaşmasının ifadesi olduğunu dile getiren Dilek Vural ise, projenin tüm Türkiye’ye örnek olmasını istediklerini söyledi.
 
“Ben artık sizden biriyim”
Derslerindeki başarı nedeni ile de kendisini tebrik eden TDP Şube Müdür Yardımcısı Gökhan Emiroğlu’nu ziyaret sözü veren Deniz Ayçe Karagöz, “Ben artık sizden biriyim. Arkadaşlarımı alıp ziyaretinize geleceğim” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Uluslararası yükselişe devam

İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

13 yıl sonra yeniden

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Arşiv