İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

İzmir' in Urla İlçesinde yerleşkesi bulunan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ( İYTE), THE Awards Asia 2024’te “Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü”nü kazandı . İYTE Rektörü Prof Dr. Yusuf Baran'a ödülü Malezya Kraliçesi Raja Zarith Sofiah taktim etti.

  • 0
  • 253
İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), Yükseköğretimin Oscarı olarak kabul edilen THE Awards Asia 2024’te “Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü”nün sahibi oldu.

THE Awards Asia 2024’de “Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü” uluslararası arenada her geçen gün marka değerini güçlendiren İYTE’ye layık görülürken, bu prestijli ödülü Malezya Kraliçesi Raja Zarith Sofiah İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran’a bizzat takdim etti.

Ülkenin ve bölgenin yükselen değeri İYTE Yükseköğretimin Oscarları olarak bilinen ve uluslararası derecelendirme platformu Times Higher Education (THE) tarafından verilen THE Awards Asia 2024’te “Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü”ne layık görüldü.

Yükseköğretim kurumları arasında olağanüstü liderlik ve kurumsal performansı takdir etmek amacı taşıyan, Londra merkezli uluslararası Üniversite derecelendirme platformu Times Higher Education (THE) tarafından verilen THE Awards Asia 2024’ün sonuçları Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da Malezya Kraliçesi Raja Zarith Sofiah’ın teşrifleriyle düzenlenen törenle açıklandı.

İYTE’nin inovasyon merkezine dönüşümündeki ‘Vizyon Netliği’nin Enstitüye birincilik ödülünü getiren unsur olduğunu ifade eden jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirmede; “Strateji sadece kurumun değil, aynı zamanda bulunduğu bölgenin potansiyelinin anlaşılmasına dayanıyordu. ” ifadeleri yer aldı.

İYTE'nin prestijli bir ödülün daha sahibi olduğunu belirten İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof Dr. Yusuf Baran, "Ülkemizin ve Bölgemizin yükselen değeri İYTE’miz, THE Awards Asia 2024’te “Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü”nü kazandı. Yükseköğretimin Oscarları olarak bilinen ve uluslararası derecelendirme platformu Times Higher Education (THE) tarafından verilen THE Awards Asia 2024’te “Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü"nü İYTE’mize getirmiş olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Malezya Kraliçesi Sayın Raja Zarith Sofiah'ın bizzat takdim ettiği bu prestiji son derece yüksek ödülü ülkemize kazandırmanın tarifsiz sevincini yaşıyorum. Bu büyük başarımızda emeği geçen tüm değerli akademik ve idari personelimize, sevgili öğrencilerimize ve paydaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Enstitümüzü ve ülkemiz yükseköğretimini dünyada daha da ileri noktalara taşımak adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Rektör Baran, Malezya'da üniversite öğrencileri ile birlikte resim yaptı. Bahri Karataş ( KHA)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Öğrenciler bilim ve sanat şenliğinde bir araya geldi

Ege Üniversitesi 69 yaşında

Parsa, son yolculuğuna uğurlandı

Ege’ye Vefa Yılı Şenlik Yürüyüşü

Hemşireler Geleceği Şekillendiriyor

Okuyan Bir Gelecek’ inşa ediliyor

Arşiv