İZDSO'dan Nevruz Konseri

  • 0
  • 1.249
Yazı Boyutu:

İzmir Devlet SenfoniOrkestrası'nın gerçekleştireceği Nevruz Bayramı Özel Konseri'nde nefesliçalgılar haftası da kutlanacak.
   
İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO), 28 Mart Cuma günü NevruzBayramı nedeniyle özel bir konser düzenleyecek. Nefesli çalgılar haftasının dakutlanacağı özel konsere İngiliz ŞefDouglas Bostock ve İtalyan piyanist Antonio Piricone konuk olacak.

AhmedAdnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) saat 20.30'da başlayacak Nevruz BayramıÖzel Konserine İtalyan piyanist Antonio Piricone solist olarak katılacak.İngiliz Şef Douglas Bostock yöneteceği Nevruz Bayramı Özel Konseri, İgorStravinski'nin Nefesliler Çalgılar için Senfoni eseriyle başlayacak.Piricone'nin seslendireceği Edward Gregson'ın Piyano Konçertosu ‘Hommage’ veMatthew Arnold'un Su Müziği eserlerinin ardından, İzdso nefesli çalgılarıJoaquín Rodrigo'nun Nefesli Çalgılar için Adagio'yu seslendirecek. Konserİzdso'nun çalacağı Paul Hindemith'in Geschwindmarsch Serena Senfonisi’ndeneseriyle son bulacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Eytemiz'in öğrencilerinden 23 Nisan Konseri

W. A. Mozart’ın Requiem’i Modern Dans Yorumuyla Dünya Prömiyerini İzmir’de

Marmaris Festivali 2 mayıs'da başlıyor

Aynı sahneyi paylaştılar

EGİAD Kitap Kulübü’nde Cumhuriyet ve Atatürk Rüzgârı

İlber Ortaylı anısına duygusal buluşma

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg