Izgaralar patrondan

İzmir'in köklü firmalarından Cevher Grubu'nun 35 yıllık geleneksel şirket pikniği bu sene de coşkulu bir güne sahne oldu.

  • 0
  • 1.753
Izgaralar patrondan
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir'in köklü firmalarından Cevher Grubu'nun 35 yıllık geleneksel şirket pikniği bu sene de coşkulu bir güne sahne oldu. Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Haluk Özyavuz geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine mangalın başındaydı. İcra Kurulu üyelerinden Finans Direktörü Ozan Batu ve Fabrika Direktörü Oğuz Özmen ile önlükleri giyip etleri pişiren Özyavuz, çalışanları ve ailelerine bizzat servis yaptı. Gümüldür Denizatı Tesisleri'nde düzenlenen, Cevher çalışanları ile eş ve çocuklarından oluşan 1350 kişinin katıldığı keyifli piknikte, çocuklar şişme oyun parkında animasyonların tadını çıkarırken, büyükler de voleybol, boccia, dart, tavla turnuvası, dev jenga, halat çekme, havlu kova, çuval yarışlarının yer aldığı etkinlikle doyasıya eğlendi.

Teşekkür ve takdir alan 116 ilk orta ve lise öğrencisinin ödüllendirildiği törende konuşan Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Özyavuz, takdir ve teşekkür alan öğrencileri tebrik edip ödüllerini takdim ederken çalışanlarına da "Bugün işimiz eğlenmek, bol bol enerji ve moral depolamak. Yeni haftada hep birlikte daha iyi bir Cevher için çalışacağız. İşimize mutlulukla, heyecanla sarıldığımızda daha iyisini başarabileceğimizi biliyorum ve Cevher ailesine sonsuz güveniyorum." dedi.
Gün boyu süren etkinliklerin ardından aileler, seneye de buluşmak üzere güzel dileklerle ayrıldı.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv