İZİKAD, 13 yaşında

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), 13. Kuruluş yıldönümünü üyeleriyle beraber kutladı.

  • 0
  • 4.435
İZİKAD, 13 yaşında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD), 13. Kuruluş yıldönümünü üyeleriyle beraber kutladı.

SwissOtel Büyük Efes’te yapılan toplantıya İzmir İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Turgay Esen, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Çağnur Balsarı, Hırvatistan Fahri Konsolosu Candan Çorbacıoğlu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Melih Sebastien Durmuş ile İZİKAD üyeleri katıldı. 

 
Toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, İZİKAD’ın toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadının iş yaşamında daha fazla görünür olması adına birçok faaliyet ve projeler yürüttüğünü ifade ederek, “Kadınlar dayanışarak güçleniyor, kendi yollarını açıyor. Bu anlamda İZİKAD kurulduğu günden beri çok önemli bir dayanışma noktası” dedi. 

Günnur Yağcıoğulları, Nuriye Çınarlı, Sezen Beyli, Sertaç Bilirüsel, Dilek Kalkan, Betül Sezgin, Şima Ulaş, Elif Özel, Handan Kaçar

Kuruluş yıldönümünde 13. yıl pastasının üyelerle hep birlikte kesilmesinin ardından, gece orkestranın birbirinden güzel şarkılarına İZİKAD üyelerinin de eşlik etmesi ile tamamlandı.
GECENİN DİĞER FOTOĞRAFLARI İÇİN AŞAĞIDAKİ BUTONLA FOTO GALERİYE GEÇMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv