İzmir “Ata’ya saygı” için yürüyecek

  • 0
  • 868
Yazı Boyutu:

Mustafa Kemal’in şehri İzmir, 10 Kasım’daAta’sını çifte etkinlikle anacak. Saat 14.00’te gerçekleştirecek saygı yürüyüşünün ardından, akşam da Karşıyaka Spor Salonu’nda Atatürk’ü Anma Konseri düzenlenecek. Konserde Funda Arar ve Rüştü Asyalı sahne alacak. 

İzmir BüyükşehirBelediyesi tarafından düzenlenen “Ata’ya Saygı Yürüyüşü”, bu 10 Kasım’da yineon binlerce İzmirliyi bir araya getirecek. Yürüyüş Alsancak Limanı’ndanbaşlayarak Cumhuriyet Meydanı’nda sona erecek.
1
0 Kasım Pazar günü saat 14.00’de başlayacak yürüyüşün ardından, CumhuriyetMeydanı’nda kurulan led ekranda Mustafa Kemal Atatürk’ün orijinal sesindenkonuşmaları ve İzmir’e gelişiyle ilgili görüntüleri halka yansıtılacak. Bu yılaltıncısı düzenlenen ve geçtiğimiz yıllarda on binlerce İzmirlinin katılımıylagerçekleşen “Ata’ya Saygı Yürüyüşü”ne, yine büyük katılım olması bekleniyor. 

Akşamında muhteşem konser

İzmir BüyükşehirBelediyesi, 10 Kasım akşamında ise İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği(İZSİAD) ve  İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO) işbirliğiyle“Atatürk’ü Anma” konseri düzenleyecek. Ünlü sanatçı Funda Arar’ın Atatürk’ünsevdiği şarkıları seslendireceği konserde, Rüştü Asyalı da “Şiirlerle Atatürk”üseslendirecek. Etkinlikte İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ve İzmir Sanat Çok SesliKorosu da sanatçılara eşlik edecek. Karşıyaka Spor Salonu’ndaki halka açıkkonserin başlama saati 20.00.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emek ve dayanışma vurgusu

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Arşiv