İzmir Basını tek yürek

İzmir Basınının Sivil Toplum Kuruluşları Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki depremde zarar gören meslektaşları için tek yürek oldu. İzmir Valiliği izin bilgisi ve oluruyla kampanya başlattı.

  • 0
  • 172
İzmir Basını tek yürek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Basınının Sivil Toplum Kuruluşları Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki depremde zarar gören meslektaşları için tek yürek oldu. İzmir Valiliği izin bilgisi ve oluruyla kampanya başlattı. Konu ile ilgili basın açıklaması şöyle:

Türkiye Cumhuriyeti olarak, 100 yıllık tarihimizin en büyük doğal afetiyle karşı karşıyayız. Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki depremde; 10 ilimizde, yaklaşık 15 milyon insanımız doğrudan etkilenmiş bulunuyor. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Depremden etkilenen meslektaşlarımıza ve yakınlarına destek olmak amacıyla İzmir Basınının Sivil Toplum Kuruluşları olarak, T.C. İzmir Valiliğimizin bilgisi ve oluruyla, üyelerimizle sınırlı olmak kaydıyla, “TEK İŞİMİZ HABER DEĞİL” isimli bir kampanya düzenlenecektir.
Kampanyamıza yapılacak ayni bağışlar İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nde toplanarak, Zafer Mah. 840 Sok. İzmir Fuar Alanı No 2 A Holü Gaziemir /İzmir adresinde teslim edilecektir.

Kampanyamıza nakdi bağışta bulunmak isteyen üyelerimiz ise; üyesi oldukları derneklerden edinecekleri hesap numaralarına ‘BAĞIŞ’ açıklamasıyla gönderilerini yapabilirler. Bu bağışlar, bugünlerde ülkemizi yasa boğan hadisede hayatını kaybeden Gazeteci meslektaşlarımızın aileleriyle paylaşılacaktır.
Kampanyaya destek olmak isteyen meslektaşlarımızın üyesi olduğu kurum ile iletişime geçmesini önemle rica ederiz.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti
Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi
Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şubesi
Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmiri Şubesi
Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Ege Bölge Temsilciliği
Ege Magazin Gazetecileri Derneği
Sağlık Muhabirleri Derneği Ege Bölge Temsilciliği
İzmir Yargı Ve Güvenlik Muhabirleri Derneği

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Arşiv