İzmir Dragon Festivali İnci Holding Takımı kostümleriyle renklendi

  • 0
  • 2.010
Yazı Boyutu:

Dünyada bilinirliği her geçen gün artan ve ülkemizde 2008 yılından beri düzenlenen kurumlararası Dragon Festivali ikinci kez İzmir’de gerçekleştirildi. Bostanlı sahilinde gerçekleşen organizasyonda İzmirli 65 kurumun sporcuları kıyasıya yarıştı. İnci Holding Takımı II. İzmir Dragon Festivali’nde en iyi takım kostümü dalında birinci oldu.
 
Türkiye’de 2008 yılından bu yana organize edilen ve en geniş katılımlı spor etkinliği olan Dragon Festivali’nin İzmir ayağında İnci Holding en iyi takım kostümü dalında ödülün sahibi oldu. 12-13 Mayıs 2012 tarihlerinde Bostanlı sahilinde gerçekleştirilen yarışlarda İnci Holding grup şirketlerinden oluşan 22 kişilik takımla kıyasıya mücade etti. İzmir’in iş dünyasını bir araya getiren organizasyon birbirinden eğlenceli görüntülere sahne oldu. 
 
İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim,  “Dragon Festivali’nde gerek hazırlık gerek yarış günü göstermiş oldukları performans için  takım üyelerini tebrik ediyorum. Dragon Festivali ekip ruhunumuzu perçinledi ve çalışanlarımızn motivasyonunu artırdı. Özellikle takımın oluşturulması hazırlıkları bizim için eğlenceli bir süreç oldu. Kostümlerimizi grup şirketlerimizinden İnci Akü’nün Mavi Deniz Özgür Caretta projesinden esinlenerek oluşturduk. Takım üyelerimiz birer caretta caretta olarak Bostanlı sahilini renklendirdi ve bu kategoride ödüle kayık görüldü” dedi.
 
Eğlencenin ve rekabetin yaşandığı su sporları organizasyonu Türkiye’de 5. Yılını kutluyor. Bu yıl 5 farklı şehirde gerçekleşecek olan Dragon Festivali’ne toplam  600 takım 13 bin 200 yarışmacı ve 70 bin davetli katılacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv