İzmir'e Baltazar geldi

İstanbul Karaköy’ün çok özel mekanı, Kömür ateşinde et lezzetinin  Baltazar Burger & Steak House, İzmir’e, İzmirliler’e geldi. Asmalı Mescit’te komşuluk ilişkisini ortaklığa çeviren Erol Türkoğlu, Olcay Gencer ve Cem Renda, İstanbul’un ardından birinci şubelerini Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde limana oldukça yakın bir noktada kapılarını açtı.

  • 0
  • 22.158
İzmir'e Baltazar geldi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İstanbul Karaköy’ün çok özel mekanı, Kömür ateşinde et lezzetinin  Baltazar Burger & Steak House, İzmir’e, İzmirliler’e geldi.
Asmalı Mescit’te komşuluk ilişkisini ortaklığa çeviren Erol Türkoğlu, Olcay Gencer ve Cem Renda, İstanbul’un ardından birinci şubelerini Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde limana oldukça yakın bir noktada kapılarını açtı. Kısa sürede ünü yayılan Baltazar, Lezzet tutkunu İzmirlileri 11.00- 02.00 saatleri arasında nefis lezzetleriyle ağırlıyor.

Ürünlerinde Lüleburgaz menşeili, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı onaylı özel besi dana etleri kullanıldığını söyleyen firma ortaklarından Erol Türkoğlu, “Tüm hijyenik şartlar sağlanmış şekilde ve ruhsatlı, özel donduruculu araçlarla ulaştırılan etlerimiz, Dryage dolaplarında 1 ay bekletilir. Böylece içlerindeki nem oranı düşürülerek ve enzimler kırılarak terbiye edilmiş olur. Böylelikle daha lezzetli hale de gelirler. Doğal bağırsaklara doldurulan sucuklarda ve çok kalın çekilmiş %100 dana eti sosislerimizin içinde baharat dışında en ufak bir katkı maddesi bulunmaz” dedi.


YÜZDE YÜZ ÖZEN
Göz önünde Baran Uzunalp ustanın sihirli ellerinde pişen etlerin ev yapımı içecekler ve birbirinden özel tatlarıyla servis edildiğini belirten Türkoğlu, “Etlerimiz doğal ve geri dönüşümlü malzemelerle servis ediliyor. Sunumlarımızda kullandığımız tabaklar her 6 ayda bir yenilenir, 15 günde 1 yenilebilir kimyasallarla temizlenip, dezenfekte edilir. Müşterilerimize düşen se akıllarında hiçbir soru işareti kalmadan Baltazar’ın eşsiz lezzetleri oluşturan başlangıçlar, ızgaralar, hamburgerleri ister küçük bir porsiyon, ister dev bir hamburgerle, kendilerini sınırlamadan gerçek et keyfinin tadına varmak kalıyor. Çünkü yüzde yüz özen en büyük prensibimiz” diye konuştu.  

ZENGİN MÖNÜ
Dana Sosis, Sucuk Tabağı, Patates Kızartması, Peynir Tabağı, Izgara Patates, Izgara Soğan, Haşlama Sebze, Akdeniz Salatası, Füme Et Salata, Bonfile Salata, Karışık Başlangıç Tabağı Baltazar Burger & Steak House’un başlangıçları.
Füme Et, Şelale, Şaşlık, Atom, Bonfile Lokum, Dövülmüş Antrikot, Antrikot, Kuzu Leblebi, kuzu küşneme, Baltazar Mix, Dry Aged, T-Bone, Dallas Steak, Ossobuco, Baltazar Steak, Kuzu Kafes et ürünlerini oluşturuyor.

Burger mönüsü ise House Burger, Baltazar, Texas Burger, Paris Combo Burger, Blue Cheese Burger, Cheese Burger, Meksika Ateşi, Lokum Burger’den oluşuyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Hatay lezzetleri Swiss'de

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv