İzmir Eğitime Pedalladı, Sporun Gücü Çocuklara Umut Oldu!

EÇEV’in 2018 ve 2019 yıllarında da gerçekleştirdiği, pandemi nedeniyle ara verdiği bisiklet turu İzmir’in kurtuluşunun 100. yılında coşkuyla yeniden gerçekleştirildi.

  • 0
  • 307
İzmir Eğitime Pedalladı, Sporun Gücü Çocuklara Umut Oldu!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV), eğitimde fırsat eşitliğine dikkat çekmek için 9 Ekim Pazar günü Eğitime Pedalla Bisiklet Turu düzenledi.  EÇEV’in 2018 ve 2019 yıllarında da gerçekleştirdiği, pandemi nedeniyle ara verdiği bisiklet turu İzmir’in kurtuluşunun 100. yılında coşkuyla yeniden gerçekleştirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Roteks Tekstil İhracat San. ve Tic. A.Ş., Galata Taşımacılık ve Ticaret A.Ş.’nin destekleri, Catalogic Catamaran&Yachting katkılarıyla düzenlenen bisiklet turu saat 9.00’da Bostanlı Vapur İskelesi’nden başladı, İnciraltı Kent Ormanı’ndaki helikopter pistinde sona erdi.

Bisikletçileri bitiş noktasında EÇEV ekibi ve öğrencileri ikramlar ve müzik yayınıyla karşıladı. Ümit Tunçağ’ın sunuculuğunu yaptığı etkinlikte EÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız Ünsal tüm katılımcılara ve sponsorlara teşekkür ederek yapılan bağışların burs fonuna aktarılarak olanakları kısıtlı çocukların eğitim yolcuklarına katkı sağladığını belirtti. Katılımcıların dj eşliğinde müzikle ve zumba ekibinin dans gösterisiyle eğlenceli vakit geçirdiği etkinlik hediye çekilişiyle sona erdi.

%100 Gönüllüyüz, BrewMoodCoffee & Tea, Mistral Carrera Fitness & Spa, Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu, Körfez Bisiklet, Sundu Bisiklet, Doğasu ve Su Ürünleri, Nuh’un Ankara Makarnası etkinliğin ürün ve hizmet sponsoru oldu.
Etkinliğimizin detaylarını içeren basın bültenimizi ekte değerlendirmenize sunarız.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahnede şarkı, parkurlarda oyun

Kalitesini bir kez daha tescilledi

Genlerimizde ‘iyi eğitim’ var

Deü'nün Kalitesine Bir Tescil de Epdad'dan

Yaşar Üniversitesi 23 yaşında

57. Alay temsili sancağını 1 milyonun üzerinde kişi ziyaret etti

Arşiv