İZMİR, EMITT’TEN ÖDÜL İLE DÖNDÜ

  • 0
  • 577
İZMİR, EMITT’TEN ÖDÜL İLE DÖNDÜ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir, İstanbul’da gerçekleşen 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarından ödülle döndü. Fuar sonunda en iyilere ödülleri verildi. İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir standıyla Beldeler dalında en etkin tanıtım ödülünün sahibi oldu.

Fuar boyunca yoğun ilgi gören İzmir standında İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, Menderes Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Karaburun Belediyesi, Dikili Belediyesi, Selçuk Ticaret Odası, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) ve SKAL yer aldı. Fuarda, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından hazırlatılan ortak İzmir standıyla dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine İzmir tanıtımı yapıldı. İzmir’in Akdeniz kimliğini ön plana çıkaran Alaçatı ve Seferihisar evlerini çağrıştıran mavi renk ağırlıklı standı büyük beğeni topladı. Ziyaretçilere mandalina, incir, süt, lokum, domates, zeytinyağı gibi ikramlarda bulunuldu.

İzmir Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban “Uluslararası Fuarlara İzmir çatısı altında tüm beldelerimizle, sektör temsilcilerimizle,  belediyelerimizle ile birlikte katılarak tanıtım yapmayı çok önemsiyoruz. Bu sebeple uluslararası fuarlara İzmir markası altında hep birlikte katılmak için tüm paydaşlarımıza davet gönderip stant kiralıyorduk. Bunun sonucunu EMITT’te görmüş olduk. Beldeler dalında en etkin tanıtım ödülünü aldık.  Fuar boyunca standımız yoğun ilgi gördü. Etkin bir İzmir tanıtımı yapmış olduk. Geleneksel el sanatlarımızdan, yeme içme kültürümüze, doğal güzelliklerimizden tarihimize kadar İzmir’imizi çeşitli yönleri ile tanıttık. Bunun sonucunda etkin tanıtım ödülümüzü aldık. Bu sadece İzmir Kalkınma Ajansı’nın değil birlikte katıldığımız tüm paydaşlarımızın ve belediyelerimizin ortak ödülüdür.
Bundan sonra Mart ayında Almanya’nın Berlin kentinde gerçekleşecek olan ITB Berlin Turizm Fuarına katılım sağlayacağız. İzmir Kalkınma Ajansı olarak yine büyük bir İzmir standı hazırlayacağız. Tüm Turizm sektörünü ve belediyelerimizi bu stant altında İzmir’i temsil etmeye davet ediyoruz” dedi.

EMITT fuarının sonunda yapılan En İyiler Ödül Töreni’nde İzmir Kalkınma Ajansı adına İZKA Kurumsal İletişim Sorumlusu Nazlı Kayı, Ekin Fuarcılık Genel Müdürü Hacer Aydın'dan ödülü aldı.
İstanbul /TUYAP- Büyükçekmece fuar alanında 19. kez düzenlenen EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 65.000 metrekarede, 12 ayrı salonda 70’in üzerinde ülkeden 4500’den fazla firmanın katılımıyla gerçekleşti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv