“İZMİR ENTERNASYONAL FUARI ve YAŞAM” KARİKATÜR YARIŞMASI

  • 0
  • 1.120
Yazı Boyutu:

31 Ağustos – 9 Eylül 2012 tarihlerinde 81. kez düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarı’na ilişkin hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Türkiye’nin ilk uluslararası fuarı olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı 81. yaşında birbirinden farklı etkinlikleriyle göz dolduracak.
İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında İZFAŞ ve Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği işbirliğinde İzmir Fuarı 1.Ulusal Karikatür Yarışması organize edilecek. Yarışmanın konusu “İzmir Enternasyonal Fuarı ve Yaşam” olarak belirlendi.
İzmir Enternasyonal Fuarı’nın geçmişi ve geleceğe dönük tanıtımında katkıda bulunacak etkinlik, karikatür sanatçılarını bu yarışmaya katkı sunmaya çağırıyor.
Karikatür yarışması, amatör ve profesyonel tüm karikatürcülere açık olarak ulusal ölçekte düzenlenecek. Yarışmaya katılımcılar en fazla 3 karikatür ile katılabilecek.
Yarışmada ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan karikatürler Kültürpark’ta sergilenecek.
 
Yarışmada ödül kazananlara
Birincilik Ödülü      : 3.000 TL
İkincilik Ödülü        : 2.000 TL
Üçüncülük Ödülü    : 1.000 TL
Mansiyon Ödülü      : 500 TL
 
Yarışmaya katılmak isteyen karikatürcüler detaylı bilgiyi http://www.izfas.com.tr/  adresinden temin edebilir.
 
İZFAŞ Genel Müdürü V. Mehmet Şakir Örs “Bir etkinliğin 81.’sini gerçekleştirmek hem farklı bir heyecan yaratıyor, hem de büyük bir sorumluluk taşımamıza neden oluyor.  Bu nedenle bu yıl özel bir İEF için uğraşıyoruz. Fuarımızı ziyaret edecekler için farklı etkinlikler planladık. 81’nci İzmir Enternasyonal Fuarı’nın en ilgi çekici etkinliklerinden biri olacağına düşündüğümüz karikatür yarışmasının,  hem fuar katılımcıları hem de ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmesini bekliyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanayiden Sanata

Lise öğrencilerinden ingilizce müzikaller

Sanatın ‘marka’ yüzü olacak

Kültürel İzlerin Düşünsel Evreleri Alaçatı ART Shop’da

Konservatuvar TRT'den Bir Bahar Akşamı dinletisi

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Arşiv