İzmir FB'liler Derneği’nden bin 500 öğrenciye bayramlık

İzmir Fenerbahçeliler Derneği, Uluğbey İlkokulu'nun bin 500 öğrencisine bayramlık kıyafet hediye etti.

  • 0
  • 371
İzmir FB'liler Derneği’nden bin 500 öğrenciye bayramlık
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Fenerbahçeliler Derneği, Uluğbey İlkokulu'nun bin 500 öğrencisine bayramlık kıyafet hediye etti. Hedeflerinin 5 bin öğrenciye yardım etmek olduğunu ancak deprem sebebiyle sayının bin 500'de kaldığını ifade eden Dernek Başkanı Cem Çalışkan "Önümüzdeki sene daha fazlasını yapacağız" diye konuştu.

1991 yılında kurulan İzmir Fenerbahçeliler Derneği, İzmir'in Karabağlar İlçesi'ne hizmet veren Uluğbey İlkokulu'nda öğrenim gören yaşları beş ila on arasında değişen bin 500 öğrenciye bayramlık kıyafet hediye etti. 28 Mart'ta okulu ziyaret eden İzmir Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çalışkan, İzmir Fenerbahçeliler Derneği Haysiyet Divanı Başkanı Mete Üre, Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Demir, okulda Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut ve Okul Müdürü Pınar Gezer, Müdür Yardımcıları Serap Demirbolat ve Özlem Susamcı ile bir araya geldi.

Yardımlaşma aşılandı
Ziyaretinde açıklama yapan İzmir Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cem Çalışkan “Bu, bayram öncesi öğrenci kardeşlerimizle güzel bir motivasyon ve hediye olması için yapılmış bir etkinlik oldu. Öğrencilerimizin ilerideki hayatlarında örnek alarak yapabilecekleri, sosyal yardımlaşmayla alakalı bir organizasyon amaçladık. Uluğbey İlkokulu’nda hem İlçe Milli Eğitim Müdürümüz hem okul müdürümüz bizi çok güzel karşıladı ve onlarla birlikte çok güzel bir etkinliğe imza atmış olduk” dedi.

Çocuk mutlu ise dünya mutludur
Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ender Karabulut ise, “Cem Başkan her şeyi çok güzel ifade etti. Bu gibi etkinliklerde yardımlaşma ve paylaşma duygusu kazandırılır, bu açıdan bu etkinlikler çok kıymetlidir. Tabi her şeyden öte, çocuk mutluysa dünya mutludur” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv