İzmir Gourmet Guide 7’nci sayısı çıktı

Mandal Ajans tarafından 2010 yılından beri hazırlanan İzmir’in ilk ve tek Yeme - İçme & Eğlence Rehberi İzmir Gourmet Guide 7’nci Sayısıyla takipçileriyle buluşuyor.

  • 0
  • 792
İzmir Gourmet Guide 7’nci sayısı çıktı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mandal Ajans tarafından 2010 yılından beri hazırlanan İzmir’in ilk ve tek Yeme - İçme & Eğlence Rehberi İzmir Gourmet Guide 7’nci Sayısıyla takipçileriyle buluşuyor. Zengin editoryal bölümleri ve değişen içeriği ile İzmir’den Çeşme’ye yüzlerce mekan bilgilerinin yer aldığı kitapta, Ahmet Güzelyağdöken’le “Sokak Arası Mekanlarım”, Haluk Özyavuz’la “Dünyadan Lezzetler”, “Ustalar&Hikayeleri”, Levent Alpat’la Komşudan “Lezzetler”, “Pazarlar&Mezatlar”, Şef Osman Sezener’le “Gastronomi Yolculuğu” ve “Urla Bağ Yolu” bölümleri yer alıyor. 

Aynı zamanda interaktif özelliği bulunan İzmir Gourmet Guide’da yazıların yanında yer alan qr code’lar sayesinde 82 lezzet dolu videoyu da izlemek mümkün.

Geleneksel hale gelen ve her yıl farklı kategorilerde İzmir Gourmet Guide Seçici Kurulu tarafından birçok mekana verilen Bir Adım Öne Çıkanlar Ödülleri bu sene farklı bir format ile belirlenecek. Seçici Kurul’un finale bıraktığı mekanlar; www.biradimonecikanlar.com  sitesi üzerinden gerçekleşecek halk oylaması sonucunda ödül almaya hak kazanacak. İzmirliler 26/09/2016 tarihine kadar www.biradimonecikanlar.com adresine girip oylamaya katılarak bu heyecana ortak olabilecekler. İzmir Gourmet Guide’ı seçkin kitabevleri ve gazete &dergi bayilerinde bulabilecek ve sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv