İzmir Gourmet Guide 8. Sayısı Kitap Marketlerde

Türkiye’nin ilk ve tek interaktif Yeme - İçme & Eğlence Rehberi İzmir Gourmet Guide 8. sayısıyla takipçileriyle buluştu.

  • 0
  • 617
İzmir Gourmet Guide 8. Sayısı Kitap Marketlerde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin ilk ve tek interaktif Yeme - İçme & Eğlence Rehberi İzmir Gourmet Guide 8. sayısıyla takipçileriyle buluştu.
 
Mandal Ajans’ın hazırladığı, yılda bir kere yayınlanan İzmir Gourmet Guide bu yıl da yine birbirinden lezzetli bölümlere yer veriyor. Dünyada eşi benzeri olmayan ve içinde 106 lezzet dolu video içeren yeni sayıda, İzmir’den Çeşme’ye kategorilere ayrılmış mekan bilgilerinin yanı sıra, gurme Ahmet Güzelyağdöken’in kaleme almış olduğu “Sokak Arası Mekanlarım” ve “Az Uzaktakiler”, Haluk Özyavuz’la “Dünyadan Lezzetler”, Levent Alpat’la “Komşudan Lezzetler”, Şef Osman Sezener ile “Gastronomi Yolculuğu”, İstanbul Gourmet Guide`dan “Şef Restoranları” bölümü gibi zengin birikimlerin paylaşıldığı editoryal bölümler bulunuyor.
 
İzmir Gourmet Guide`ın geleneksel hale gelen, sektöre renk ve dinamizm katan “Bir Adım Öne Çıkanlar Ödülleri” bu yıl üç aşamalı bir sistemle sahiplerini bulacak. İlk aşamada 18 kişiden oluşan İGG seçici kurul üyeleri; gerçekleştirmiş olduğu 3 özel toplantı sonucunda, oy çokluğu ile objektif olarak ve kategorilerdeki mekan sayılarını göz önünde bulundurarak aday listelerini oluşturdu. Seçici kurul tarafından belirlenen adaylar halk oylamasına sunuldu. 2. aşamada halk www.biradimonecikanlar.com adresine girerek, kategorilere ayrılan mekanlar arasında oy kullanarak aday mekan sayılarını yarıya indirecek. 3. aşama olarak da halkın yarıya indirip finale bıraktığı aday mekanlar arasında yine seçici kurul üyeleri değerlendirmeler yaparak bu yılın ödül almaya hak kazanan mekanlarını belirleyecek. Halk oylaması 17 Eylül tarihine kadar devam edecek.  İzmir Gourmet Guide, seçkin kitabevleri,  gazete - dergi bayilerinden temin edilip, sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv