İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği için söyleyecek

  • 0
  • 978
İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği için söyleyecek
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir’in en iyi seslerinden Evrim Özkaynak, İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği yararına düzenlenen konserle müzikseverlerle buluşacak.

19 Aralık 2014 Cuma günü saat 20:30 da Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosunda gerçekleşecek olan konserde Özkaynak, Amerikan caz müziğinden türkülere, Fransız chanson'lardan  İspanyol şarkılara ve Türkçe popun seçkin örneklerinden oluşan repertuvarını seslendirecek.  Özkaynak,  2013 yılında Sezen Aksu ve Aykut Gürel prodüktörlüğünde yayımlanan "Eksik Hece" albümünden şarkıları da  İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği yararına seslendirecek.  Evrim Özkaynak'a bu konserde Zafer Çebi Orkestrası eşlik edecek.
Sosyal sorumluluk bilinci ve farkındalığının özellikle içinde bulunduğumuz bu dönemlerde daha önemli olduğunu vurgulayan Özkaynak, "Sesimin ve nefesimin ulaşabildiği her yerde olmanın anlamını, dayanışma ve birlik içindeyken buluyorum. İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği'nin üstlenmiş olduğu misyona duyduğum hayranlık ve bu misyona katkıda bulunma düşüncesinin heyecanıyla tüm dinleyicilerimi ve yardımseverleri konserde görmek istiyorum” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Caz Festivali’ne Unutulmaz kapanış

Arşiv