İzmir için ele ele

  • 0
  • 554
İzmir için ele ele
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

lçe belediye başkanları, Başkan Aziz Kocaoğlu’nun önderliğinde Vali Ayyıldız’ı ziyaret etti. İzmir’in yeni valisi “İzmir'i bir adım daha ileri taşımak için birlikte çalışacağız” mesajı verdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte kentin yeni valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti. Ziyarette yer alan belediye başkanları adına babasının vefatı nedeniyle Vali Ayyıldız'a başsağlığı dileklerini ileten Başkan Aziz Kocaoğlu, yeni görevinde de başarılar diledi.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız ise ülke olarak zor günler yaşandığına vurgu yaparak, “Acılar paylaşıldıkça azalır. Temennim bundan sonra acıları değil, güzellikleri paylaşmamız” diye konuştu. Vali Ayyıldız, valisiyle, belediye başkanıyla ve tüm fertleriyle İzmir'i bir adım daha ileri taşımak için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Ziyarete Başkan Kocaoğlu'nun yanı sıra, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Karabağlar Belediye Muhittin Selvitopu, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Beydağ Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk katıldı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Vicdanım rahat, kafayı yastığa koyduğumda huzurla uyuyacağım

İGC halkın haber alma hakkının teminatı

Kardeşlik köprüsü, ‘Hatay Basın Merkezi' ile yaşayacak

İzmir’e bir onur daha…

Folkart'dan ilk Sürdürülebilirlik Raporu

İzmir’e 4 yeni fabrika, 4 yeni Cumhuriyet kalesi kazandırdık

Arşiv