İzmir'in En Büyük Sanat Organizasyonu; Art of Smyrna

  • 0
  • 1.710
İzmir'in En Büyük Sanat Organizasyonu;  Art of Smyrna
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Usta ellerin işçiliğiyle kusursuz bir şekilde nesnelleşentasarımlar, İzmir'de bugüne kadar yapılmış en büyük sanat organizasyonuyla 23Eylül’de Swissotel'de Art of Smyrna gecesinde canlanacak.

Art of Smyrna’nın Red Dragon Chinese Restaurantgerçekleştirilen basın toplantısına etkinliğin ev sahipleri Dream Design EserElgür ile Grafiket Adworks sahibi Görkem Bozkır katıldı.

İzmir'in ışıltılı ve büyüleyici güzelliğini ortaya çıkarmakiçin bir araya gelen usta sanatçıların 2 senedir bu organizasyon için özelolarak hazırlandığını dile getiren tasarımcı Eser Elgür, her detayın büyük birincelikle planlandığı gecede Zuhal Olcay’ın sahne alacağını söyledi.

Elgür, “Yüksek katılım beklenen organizasyon sosyalsorumluluk bilinciyle düzenleniyor. Amaç ise; İzmir'in sanata bakış açısını gösterebilmekve 6 Nokta Körler Derneği'ne destek olmak. Dream Design ve Grafiket Adworks'ünev sahipliği yaptığı organizasyonda, her biri kendi alanında büyük başarılaraimza atmış usta sanatçılar eserleriyle İzmir'e bakışlarını anlatıyorlar. 23 Eylül’deSwissotel'de düzenlenecek organizasyonda; resim, mücevher, obje, minyatür, efebebekler, halı, cam, fotoğraf, kostüm, tuval, vitray, ebru, seramik, heykel veşiirin aralarında bulunduğu 14 sanat alanının sergisi gerçekleştirilecek” dedi.
 

Yemekli olarak düzenlenecek geceye davetlilerin; smokin,takım elbise veya gece elbisesiyle gelmesi ise zorunlu olacağını belirtenGörkem Bozkır ise organizasyonda;  mücevherve tuvalde Eser Elgür, fotoğrafta Mehmet Günyeli, Hakan Kuyumcu ve ReyhanÖzlen, objede Siren Kapani ve Onur Tonga, heykelde Ozan Ünal, vitraydeSelahaddin Çelebi ve İsmail Özsoydan, seramikte Atilla Cengizkılıç ve MustafaTunçalp, minyatürde Arya Kamali, halıda Fikret Önder, tuvalde İsmail Acar,Meral Topsakal ve Ayten Mungan, efe bebeklerde Lütfiye Batukan, resimde UmurTürkel, Dürdane Demir ve Yakup Öztuna, kostümde Esin Yılmaz ve Hanife Çetiner,şiirde Namık Kuyumcu ve ebruda Özkan Birim’in yer alacağını açıkladı.
 

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv