İzmir'in tek ihtiyacı tanıtım, tanıtım tanıtım

Fuar İzmir'i ile turizmcilerin heyecanına ve dayanışmasına dikkat çeken ETİK Başkan Yardımcısı ve Destinasyon İzmir Başkanı Bülent Tercan, "İzmir'in artık bundan sonra tek bir şey yapması lazım tanıtım, tanıtım, tanıtım." dedi.

  • 0
  • 620
İzmir'in tek ihtiyacı tanıtım, tanıtım tanıtım
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

ETİK Başkan Yardımcısı ve Destinasyon İzmir Başkanı  Bülent TERCAN, 08-11.12.2016 tarihlerinde Fuar İzmir'de düzenlenen 10. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresini ve İzmir Turizmini  değerlendirdi. Fuar İzmir'i ile turizmcilerin heyecanına ve dayanışmasına dikkat çeken Bülent Tercan, "İzmir'in artık bundan sonra tek bir şey yapması lazım tanıtım, tanıtım, tanıtım." dedi.

Bülent Tercan konuşmasına şu şekilde devam etti, "08.12.2016 Perşembe günü Travel Turkey İzmir  10. Turizm Fuarının hep birlikte açılışını gerçekleştirdik. Fuar İzmir'de gerçekleşen 10. Turizm Fuarı fevkalade güzel bir törenle açıldı. Stantlar, turizmciler, turizmcilerin dayanışması her şey mükemmel.

Fuar İzmir Avrupa standartlarında bir fuar.
Otoparkıyla, kapalı alanlarıyla, iç yüksekliğiyle, havalandırması-ferahlığıyla ve tuvaletleriyle kısaca her türlü alanıyla dört dörtlük bir fuar alanı olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

İzmir'in hiç bir bahanesi yok.
İzmir'in artık yapması gerekenlerin başında tanıtım geliyor. İzmir'in hiç bir bahanesi olamaz. İzmir'in uluslararası standartlarda muhteşem bir fuarı var. İzmir'in Turizm Fuarı var. TAV İzmir iç hatlar ve dış hatlarıyla muhteşem bir havaalanı var. İzmir'in Unesco dünya miras listesine girmiş Bergama ve Selçuk Efes'i var. Dünyanın en büyük açık hava çarşısı Kemeraltı Çarşısı var. Dünyanın en büyük kehanet merkezi Klaros'u var. Deniz, kum, güneşin en kalitelisi var. İzmir'in termal olanakları var. Balçova'da Agememnon var. İzmir'in eksiği yok, her şey tamam.

İzmir'in hedefi Beş Milyon / yıl turist
İzmir Büyük Şehir Belediyesinin ve İzmir'in yapması gereken tek şey hedefi olan tanıtımlardır. İzmir Büyük Şehir Belediyesi'nin, İztav, Etik hep beraber bunu profesyonel anlamda planlamalı ve yapmalıyız. İzmir'in hedefi 2019 yılı sonunda beş milyon turist getirmek olmalıdır. Çünkü İzmir'in hiç bir eksiği yoktur. Hiç bir bahanesi de olamaz.

Otellerin turistle doluluğu şehrin performansını ifade eder.
Israrla söylüyorum Sayın Aziz Kocaoğlu İzmir büyükşehir'in kardeş Belediyesi Bremen Belediye başkanı ve meclis üyelerini mayıs ayında İzmir'e davet etmeli. Bu hususu kendisinden rica ettim. İzmir'in diğer ilçe belediyeleri de Aziz beyi takip edip, kardeş oldukları zengin Avrupa ülkelerini, (Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, İskandinav ülkelerinden kardeş olduklarını) İzmir'e davet etmeli. Çünkü en iyi tanıtım yerinde yaşatarak yapılan tanıtımdır. Tüm komu oyunun bana destek vermesini diliyorum. Saygılarımla..." dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sun Prıncess Kuşadası'nda

Neopolis heykellerine hayran kaldı.

İzmir’e 2024 için kruvaziyer akını

Yasa teklifi Kendi içinde çelişkilerle dolu ve turizme katkı sağlaması söz konusu değildir.

İzmir Uluslararası Kruvaziyer Hatları Birliği’nde

İzmir’de Turizm Teknolojileri Araştırma Merkezi kurmak istiyoruz

Arşiv