İzmir Park'ta Heyecan Dolu Hafta sonu

  • 0
  • 1.459
İzmir Park'ta Heyecan Dolu Hafta sonu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Pist Şampiyonası 4’üncü Ayağı 20 Eylül 2014Cumartesi günü  Ülkü Motorsporları Kulübü tarafından İzmir Park – ÜlküYarış Pisti'nde organize edilecek.

İzmirliyarışseverlerin heyecanla bekledikleri organizasyon için tüm hazırlıklartamamlandı. Birbirinden özel otomobillerin yer alacağı yarışta 20 EylülCumartesi günü saat 11.30'da antrenman turları ile otomobiller piste çıkacak.Büyük mücadele ise saat 14.30'da Super Grup 1. yarış, 15:20'de Maxi Grup 1.yarış ile başlayacak. Günün ilerleyen bölümlerinde motorsporları tutkunlarıSuper ve Maxi Grup 2. yarışlarını izleyecekler. Cumartesi günü saat 17.30'dapistte yapılacak ödül töreni ile Türkiye Pist Şampiyonası 4’üncü Ayağı sonaerecek ancak İzmir Park'ta yarış heyecanı bitmeyecek. 

21Eylül 2014 Pazar günü TOSFED Pist Kupası 5. Ayak yarışı yine Ülkü MotorsporlarıKulübü tarafından İzmir Park – Ülkü Yarış Pisti'nde koşulacak. TOSFED PistKupası’nda sporcular üç farklı kategoride mücadele edecekler. Türkiye OtomobilSporları Federasyonu tarafından teşvik ödülleri ile desteklenen yarışa yüksekkatılımın gerçekleşmesi bekleniyor. 

TürkiyePist Şampiyonası 4. Ayağı öncesinde Ülkü Motorsport ve Borusan OtomotivMotorsport takımları 92 puanla liderliği paylaşıyor. Pilotlar şampiyonasında dakıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Hafta sonu yapılacak yarışlarla ilgilidetaylara www.izmirpark.net adresinden ulaşılabilir.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv