İZMİR ÜNİVERSİTESİ BOSTANLISPOR’A ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

  • 0
  • 939
Yazı Boyutu:

TÜBÖK (Türk Başarı Ödülleri Kurulu) tarafından her yıl başarılı olan kişi, kurum ve kuruluşlara verilen “Mazhar Zorlu Kültür, Eğitim, Spor, Ülkeye katkı ve sosyal sorumluluk üstün başarı ödülleri”ni kazananlar açıklandı. Spor dalında Karşıyaka’nın en eski, Türkiye’nin en fazla amatör branşında sportif karşılaşmalara katılan amatör kulübü İzmir Üniversitesi Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü ödüle “spor dalı”nda layık bulundu.
 
İzmiri Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu’nun açıklamasına göre, Onursal Başkanlığını eski Cumhurbaşkanlarımızdan Süleyman Demirel’in yaptığı, İzmiri Sevenler Platformu vakıf ve derneklerinin destekleriyle her yıl verilen ödüller, bu sene 3800 kurum ve kişiyle yapılan kamu araştırması sonunda finale kalan 164 adayın Büyük Jüri’nin titiz çalışmasıyla belirlendi.
Ödüller  16 Mayıs Çarşamba günü Konak Belediyesi  Türkan Saylan Kültür Merkezi Benal Nevzat Salonu’nda saat 15.00'de düzenlenecek ödül töreninde sahiplerine dağıtılacak.
İzmir Üniversitesi Bostanlıspor Kulübü’nün böyle bir ödüle laik bulunmasına son derece mutlu olduklarını ifade eden kulüp Asbaşkanı N. Mehmet Çelebi, “Ödül, başkanımız Avni Erboy’un anjio olduğu gün verilmesi daha da anlam kazandı. Kendisine operasyondan bir gün sonra haber verdik. Ödül büyük moral ve güç oldu. Son 8 yıldır Bostanlıspor’a kapanmak üzereyken  sahip çıkan ve büyük özverisiyle bugünlere getiren kulübümüz bu sene beyzbolda Türkiye 2’ncisi, sualtı ragbisinde Türkiye 7’ncisi, Amerikan Futbolu Türkiye 2. Liginde 2’inci, minik erkekler voleybolda İzmir şampiyonu, minik kızlar voleybolda İzmir ikincisi oldu. Halen futbol A takımımız, bayan voleybol A Takımımız, minik hentbol erkek ve minik basketbol erkek takımlarımız liglerde başarıyla mücadele ediyor.  Otizm Spor Okulumuz başta olmak üzere 14 branşta spor eğitim okulumuz devam ediyor. Bu ödülü hak ettiğimize yürekten inanıyoruz. Bizi ödüllendirenleri de mahçup etmeyeceğiz. Yeni spor branşlarımızla yaz sezonuna da damga vuracağız” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv