İZMİR ÜNİVERSİTESİ BOSTANLISPOR TÜRKİYE SUALTI RAGBİSİ ŞAMPİYONASINA KATILIYOR

  • 0
  • 1.138
Yazı Boyutu:

İzmir Üniversitesi Bostanlıspor, 3-5 Ağustos tarihlerinde Ege Üniversitesi Prof. Dr. Sermed Akgün Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenecek Türkiye Sualtı Ragbisi Şampiyonası’na iddialı katılacak.

Ülkemizde yeni yeni oynanmaya başlanan ve gençlerin ilgisini çeken spor branşlarında tescil yaparak, takım kuran İzmir Üniversitesi Bostanlıspor 2. Kez şampiyonaya takım gönderecek. Tarihinde ilk kez sualtı ragbisinde Trabzon’da yapılan Sualtı Ragbisi Federasyon Kupası karşılaşmalarına katılan ve şampiyonada 7.lik elde eden  İzmir Üniversitesi Bostanlıspor Sualtı Ragbisi takımı, Türkiye Şampiyonası öncesi çalışmalarını Narlıdere Olimpik Yüzme Havuzunda antrenör Çağatay İnanlı yönetiminde sürdürüyor.
İzmir Üniversitesi Bostanlıspor sualtı ragbisi ekibinin Trabzon’daki Federasyon Kupası’nda ilk kez mücadele ettiğini, genç sporcularının bu şampiyonada tecrübe kazandığını, bu kez Türkiye Şampiyonası’nda üst sıralar için mücadele edeceğini belirten başkan Avni Erboy, “Amerikan Futbolu, beyzbol, çim hokeyi branşlarında olduğu gibi sualtı ragbisinde de iddialıyız. İzmir’de yapılacak olan şampiyonaya genç, ancak daha önce şampiyonaya katılma tecrübesi kazanan ekibimizle katılacağız. Amacımız en iyi şekilde mücadele etmek” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv