İzmir Üniversitesi Psikoloji Laboratuvarı açıldı

  • 0
  • 614
Yazı Boyutu:

Öğrencilerin proje ve araştırmaları için eğitim amaçlıklinik görüşmeler ve ölçek kullanımına olanak sağlayan İzmir ÜniversitesiPsikoloji Laboratuvarı hizmete açıldı.

 

İzmir Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencileri ve öğretimüyelerinin proje ve araştırmaları için daha geniş bir çalışma olanağı sağlayanPsikoloji Laboratuvarı hizmete açıldı. Eğitim amaçlı klinik görüşmelerinyapılacağı, proje ve araştırmaların deneysel kısımlarının gerçekleştirileceği,psikoloji ölçek değerlendirmelerine ve stajlarına olanak sağlayan laboratuvarınaçılışı, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Öztürk ve Bölüm BaşkanıProf. Dr. Sezen Zeytinoğlu tarafından gerçekleştirildi. İzmir ÜniversitesiPsikoloji Bölümü, 2013-2014 akademik yılında 11’i tam burslu, 99’u ücretliolmak üzere 110 yeni öğrencisine daha eğitim vermeye hazırlanıyor.

 

“Ben bu bölümdeokumak isterdim”
Açılıştı konuşan Bölüm Başkanı Zeytinoğlu, İzmirÜniversitesi Psikoloji Bölümü’nün verdiği eğitimin öne çıkan özelliklerindenbahsetti ve “Ben bu bölümde okumak isterdim” dedi. Eğitim vermeye başladığıgünden bu yana Psikoloji Bölümü’nün, İzmir Üniversitesi’nin en fazla tercihedilen bölümlerinden biri olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Zeytinoğlu, “Akademikkadromuzun özverili çalışmalarının yanı sıra uygulamalar ile desteklenen teorikeğitimimizin yelpazesi bu yıl 14 yeni ders ile genişleyecek” dedi. Zeytinoğlu,bölüm akademisyenlerinin bilimsel çalışma ve yayınları ile akademik dünyaya dakatkıda bulunduklarını hatırlattı. Açılışa Mühendislik Fakültesi Dekanı veRektör Yardımcısı Prof. Dr. Tuncay Ege’nin yanı sıra çok sayıda akademisyen dekatıldı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarıma akademik destek

Yapay zekâ, bütün yaşamımızı, sizin de mesleğinizi belirleyecek

‘Mavi yaka’ yerine ‘metal yaka’

Kurgusal duruşma’dan ödülle döndüler

Türkiye için yetiştirim model önerisi

İlk 500’deki yerini korudu

Arşiv