İzmir Üniversitesi ve Polonya arasındaki ilişkiler her geçen gün gelişiyor

  • 0
  • 628
Yazı Boyutu:

Erasmus çerçevesinden Polonya’dan dört üniversite ileişbirliği içinde bulunan İzmir Üniversitesi, ağırladığı akademisyenlerden yinetam not aldı.

Erasmus akademisyen hareketliliği çerçevesinde Polonya’dandört üniversite ile işbirliği içinde bulunan İzmir Üniversitesi, Polonya LowerSilesian College of Entrepreneurship and Technology’den ağırladığı ikiakademisyenden tam not aldı. Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’i ziyaret edenİngilizce Öğretmenliği bölümünden Małgorzata Walczak ve İşletme bölümündenZdzisław Pólkowski, akademik ve sosyal olanakları, teknolojik alt yapısı,seçkin ve güler yüzlü akademik kadrosu, ilgili öğrencileri ile İzmirÜniversitesi’ni çok beğendiklerini ifade ettiler.

Geçen yıl İzmir Üniversitesi akademisyenlerinin PolonyaKujawy & Pomorze University’e konuk olduğunu hatırlatan Rektör Erciyeş,Türkiye ve Polonya arasında İzmir Üniversitesi aracılığı ile kurulan eğitimköprüsü ve faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Rektör Erciyeş,gelecek yıllarda işbirliğinin farklı alan ve projelerde gelişmesi içinçalışacaklarını sözlerine ekledi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli gençler Gripin’le coştu

Öğrenciler bilim ve sanat şenliğinde bir araya geldi

Ege Üniversitesi 69 yaşında

Parsa, son yolculuğuna uğurlandı

Ege’ye Vefa Yılı Şenlik Yürüyüşü

Hemşireler Geleceği Şekillendiriyor

Arşiv