İzmirli Despina Karadenizi Ayağa Kaldırdı

  • 0
  • 1.104
İzmirli Despina Karadenizi  Ayağa Kaldırdı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Amasra Temmuzu Kültür ve Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında AmasraMendireğinde gerçekleştirilen etkinliği Amasra merkez başta olmak üzere çevreil ve ilçeden gelen onbine yakın sanatsever izledi.  

Sanatseverlerin büyük beğenisini toplayan ve dakikalarca ayakta izlenenetkinliğin sonunda Amasra Belediye Başkanı Mehmet Emin Timur, Dr.YılmazKarakoyunlu’ya, Turkish Brass Ensemble Genel Sanat Yönetmeni Kenan Gökkaya,Sanat Koordinatörü Hikmet Çokağır ve Solistler NurhanDamcıoğlu, Derya Gönüldaş, Burak Dabakoğlu ile İzmirli sanatçılarakatılımları için teşekkür ederek günün anısına plaket sundu.

Orkestra Genel Sanat Yönetmeni Kenan Gökkaya "İzmir Kültürünün veDespina’nın Karadeniz'de büyük beğeni toplaması, geleceğe yönelik kültürprojeleri için biz İzmirli sanatçıları daha da heyecanlandırdı" dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler İZKİTAP’a akın etti

Eytemiz'in öğrencilerinden 23 Nisan Konseri

W. A. Mozart’ın Requiem’i Modern Dans Yorumuyla Dünya Prömiyerini İzmir’de

Marmaris Festivali 2 mayıs'da başlıyor

Aynı sahneyi paylaştılar

EGİAD Kitap Kulübü’nde Cumhuriyet ve Atatürk Rüzgârı

2022-09-24-1664012764330-banner.jpg