İzmirliler ‘can dostlar’ı kucakladı!

Karne hediyesi tadında, çıktıkları turneyle adeta yarı yıl tatili yapan Can Dostlar ekibi bu sefer de İzmir’deydi!

  • 0
  • 1.259
İzmirliler ‘can dostlar’ı kucakladı!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karne hediyesi tadında, çıktıkları turneyle adeta yarı yıl tatili yapan Can Dostlar ekibi bu sefer de İzmir’deydi! Yönetmen Tuğçe Soysop, oyuncular  Selim Bayraktar, Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Eda Döğer, Dora Dalgıç, Taha Sönmezışık, Zeynep Ilgın Çelik, Damla Ateş ve Tuğçe Karabayır, BKM Ege Bölge Temsilciliği Dev Ajans organizasyonuyla Agora Avm’de sevenleriyle buluştu.

SELİM BAYRAKTAR: “BEN CAN DOSTLAR EKİBİYLE AYNI YAŞTAYIM” 
Çekimler sırasında dostluklarını daha da pekiştiren ‘Can Dostlar’ film gösterimi öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Selim Bayraktar kendisine yöneltilen “Çocuklarla çalışmak nasl bir duygu?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Bunu ayırmamak lazım çünkü onlar benim dostlarım, hepimiz aynı yaştayız. Kim diyebilir ki ben 70 yaşındayım? Hepimizin duyguları aynı. Aynı şekilde duygulanıyoruz. Çok güzel dost olduk hep beraber”.
 
SIRADA ADANA VE ADAPAZARI VAR! 

Dillere dolanan şarkıları ‘Günaydın Çocuklar’la çok sevilen danslarını İzmirlilerle yapan Can Dostlar ekibi alkışlarla salonları gezdi. Karşılaştıkları sevgi seli görülmeye değerdi. Oyuncular sevenleriyle bol bol hem kucaklaştı hem de fotoğraf çektirdi. Can Dostlar, 23 Ocak Çarşamba günü Adana, 25 Ocak Cuma günü de Adapazarı’nda!
 
CAN DOSTLAR’I ÇOK SEVİYORUZ! 
Aileleriyle sinema salonlarına akın eden kalabalık, film sonunda da tüm ekibi uzun uzun alkışladı. ‘Can Dostlar’ı çok sevdiklerini söyleyen İzmirliler, 3. Filmi dört gözle beklediklerini söylediler.
 
‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ ekibiyle birlikte filmde Selim Bayraktar, Onur Atilla, Ünal Yeter, Esin Eden, Dilşah Demir, Doğan Akdoğan, Tuğçe Karabayır, Ali Rıza Tanyeli, Gökçe Atlas gibi isimler de yer alıyor. 
 
Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un yaptığı, BKM yapımı ‘Can Dostlar’ın  senaryosu Murat Kepez, Uğur Gövercin, Dinar Kahveci, Cihan Deniz, Nagehan Cemcir, Onur Ümit, Öner Ateş ve Pelin Serin’e ait. Filmin Ana Destekçisi ise "VAKIFBANK SPOR KULÜBÜ".

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Müzik ve Magazin’de 50 Fifty Farkı

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Arşiv