İZSİAD’dan 29 Ekim Özel gösterimi

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yıldönümünü özel bir gece ile kutladı.

  • 0
  • 356
İZSİAD’dan 29 Ekim Özel gösterimi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yıldönümünü özel bir gece ile kutladı.


Ali Kara, Ali Talak, Edip Güler, Mehmet Selim Tan, Hasan Küçükkurt, Mukaddes Çelik, Aziz Kocaoğlu, Sirhan Özen, Alaattin Yüksel, Tolga Yapıcı, Hüseyin Cengiz, Yaşar Zengin
Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenen ve Anadolu Ateşi’nin sahne aldığı gecede İZSİAD tarafından hazırlanan, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet devrimlerini anlatan belgesel izleyicilerden büyük alkış aldı.
 İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “Bugün büyük bir mutluluk ve gururla, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize işaret ettiği yolda, demokrasiden, laiklikten, adaletten ve tam bağımsız Türkiye inancımızdan yana olan duruşumuzla, bu özel günü kutladık” dedi.  
 
“CUMHURİYET’E ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ”
“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” vizyonunu çok önceden ilan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu milletin kalbinde çok güçlü yer edindiğini belirten Küçükkurt, “Emin olun onun sevgisini, bize gösterdiği yolda yürüyüşümüze olan inancımızı kalplerimizden hiçbir güç söküp alamayacaktır. Cumhuriyet sayesinde bilimden sanata, sanayiden tarıma nice atılımlar gerçekleştirildi. Cumhuriyet ile birlikte bu topraklarda yaşam, sağlık, eğitim hakkımızı kazandık. Kadınlara seçme ve seçilme hakkı, düşünce, toplantı ve gösteri özgürlüğü hakkı, din ve vicdan özgürlüğü hakkı, basın özgürlüğü hakkı gibi en temel haklarımızı Cumhuriyet sayesinde aldık. O yüzden Cumhuriyete çok şey borçluyuz. Devrimleri ve dehası ile bize bu ufku açan büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyet’in tesisi ve ilerlemesinde emeği bulunan herkese sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 Hüseyin Cengiz, Mehmet Tan, Hasan Küçükkurt, Fatma Gök, Ahmet Uzun, Alaattin Yüksel, Sirhan Özen, Sabit Aydın

Geceye destek olan Ege Demir, Batı Anadolu, Mercedes Benz West Motorlu Araçlar, Bortar Group, Dokay ile Zel firmalarıyla Anadolu Ateşi Grubu adına baş dansçılar Fatma Gök ile Ahmet Uzun’a teşekkür plaketleri takdim edildi.
ANADOLU’NUN TÜM RENKLERİNİ DANS İLE SUNDULAR
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temasına uygun olarak hazırladığı, Anadolu’nun tüm renklerini içeren dans gösterisini sunan Anadolu Ateşi’ni salonu dolduran seyirciler büyük bir keyif ile izledi. Gece, İzmir Marşı’nın salondaki herkes tarafından ayakta Türk bayrakları sallanarak hep bir ağızdan söylenmesi ile sona erdi




Diğer fotoğraflar için aşağıdaki butonu kullanabilirsiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv