İZSİAD Korosu Ve Tunca Kulakların Pasını Sildi

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Kadın Komisyonu bünyesinde faaliyet gösteren İZSİAD TSM Kadın Korosu, yeni dönemin ilk konserini, Folkart sponsorluğunda, Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde verdi.

  • 0
  • 421
İZSİAD Korosu Ve Tunca Kulakların Pasını Sildi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Kadın Komisyonu bünyesinde faaliyet gösteren İZSİAD TSM Kadın Korosu, yeni dönemin ilk konserini, Folkart sponsorluğunda, Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde verdi. Sunuculuğunu Tarık Yenen'in yaptığı gecede, Şef Engin Karadağ yönetimindeki koro, Zekai Tunca bestelerini seslendirirken, usta sanatçı Zekai Tunca da katılımıyla İZSİAD Ailesi'ne onur verdi.

Konserin ilk bölümünde koro ve solo şarkılar icra edilirken, ikinci bölümde sahne alan Zekai Tunca, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle bir kez daha sevenlerini mest etti, adeta kulakların pasını sildi. Son bölümde koro üyelerini sahneye davet eden ve kendisi de koro düzeni içinde yer alan Tunca, tevazusuyla da gönülleri fethetti. Konser, İzmir Marşı'yla sona ererken, salonu tamamen dolduran dinleyenler de hem marşa eşlik etti hem de Tunca'yı ve koroyu ayakta alkışladı.

İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt ve İZSİAD Danışma Kurulu Başkanı Ayhan Baran; sanatçı Zekai Tunca'ya, Şef Engin Karadağ'a, Folkart Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Meltem Gökşen'e, İZSİAD Başkan Vekili ve Kadın Komisyonu Başkanı Mukaddes Çelik'e ve tüm koro üyelerine plaket ve çiçek vererek teşekkür etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv