İZÜ BOSTANLISPOR'UN SUALTI RAGBİSİ'NDE İLK HEYECANI

  • 0
  • 829
Yazı Boyutu:

İzmir Üniversitesi Bostanlıspor Sualtı Ragbisi erkek takımı, Türkiye Federasyon Kupası'na katılıyor. Trabzon'da hafta sonunda yapılacak olan şampiyona için dün Trabzon'a giden yeşil kırmızılı ekip, en iyi sonucu almak istiyor.
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Sualtı Ragbisi Federasyon Kupası karşılaşmalarında İzmir’i başarıyla temsil edeceklerini ifade eden İzmir Üniversitesi Bostanlıspor Sualtı Ragbisi takımı antrenörü Çağatay İnallı "genç ve tecrübesiz bir ekibiz ancak hedefimiz en iyi şekilde mücadele etmek, tecrübe kazanmak. İlk kez yarışacağız. Bu nedenle de heuyecanlıyız" dedi.
Çalışmalarını Doğanata Eğitim Kurumları Özel Fatih Koleji Kapalı Yüzme Havuzunda tamamlayan İzmir Üniversitesi Bostanlıspor sualtı ragbisi ekibinin önce Federasyon Kupası, ardından da Türkiye Ligi’nde mücadele edeceğini belirten başkan Avni Erboy, “Amerikan Futbolu, beyzbol branşlarında olduğu gibi sualtı ragbisinde de sesimizi duyurmak istiyoruz. İlk şampiyona ve ilk heyecan. Bu yarışmada tecrübe kazanacağız, 30 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında İstanbul ve Adana’da yapılacak Türkiye Sualtı Ragbisi Ligi’nde derece peşinde koşacağız” açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv