Jinekologlar Tepekule’de

  • 0
  • 1.899
Jinekologlar Tepekule’de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi, “Kadın Hastalıkları ve Doğum Doktorları Sorun ve Çözüm Önerileri” toplantısına ev sahipliği yaptı. 
Toplantıya ülkemizin farklı illerinden üniversite , kamu- özel hastanelerle muayenehane gibi  değişik kurumlarda çalışan 100 den fazla  kadın hastalıkları ve doğum doktoru sorunlarına, kısa, orta, uzun dönemde  somut çözümlerini tartışmak, topluma daha iyi sağlık hizmetinin koşullarını değerlendirmek için  katıldı.

Toplantıda Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği Genel Merkez yönetiminden ve yönetim adayı hoca ve meslektaşlar, Türk Tabipler Birliği  Merkez onur kurulu üyesi, İzmir şubesi başkan , genel sekreteri ve avukatı da yer aldı.
Kaliteli hizmet sunumu için hizmet alan kadar, hizmet verenin memnuniyetinin de önemli bulunduğu toplantı; uzmanlık dalında hizmet veren hekimlerin sorunlarının ve çözüm önerilerinin sistematik bir şekilde  tartışıldığı , farklı illerden , farklı kurumlardan , farklı konum ve görüşlerde katılımcıyla ülkemizde  bir ilki oluşturdu.

Toplantıda farklı kurumda çalışan meslektaşların sorun ve çözüm önerileri ve ortak sorunlar farklı oturumlarda yer aldı. Her oturumda konuyla ilgili sunumlardan sonra salondaki katılımcıların görüş ve önerileri alınarak raportörler aracılığıyla meslektaşların izleyeceği şekilde belgelendi.
 Toplantının sonuç bildirgesi derlenerek, sorunlara kısa, orta ve uzun dönemde somut çözüm önerileri, ülkemizde sağlık hizmeti kalitesine de katkı amacıyla sağlık ve hukuk otoriteleri, sağlık kurumları, uzmanlık dernekleri, sağlıkla ilgili dernek ve sivil toplum kuruluşları, medya, sosyal medya, Doktorlar ve toplumla paylaşılacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geçmeyen alerjiye endoskopik çözüm

Mamografi Eşliğinde Biyopsi

Duygusal travma, ‘Kırık Kalp Sendromu’na neden olabilir!

63 yaşında yeni nefesine kavuştu!

Parkinson’ hastalarının tedavisi tek bir merkezde!

Her ikrama ‘evet’ demeyin

Arşiv