Kadın, Türk Amerikan Derneği’nde

Ressam Aynur Durak’ın “Kadın” temalı resim sergisi Türk Amerikan Derneği Sergi Salonu’nda açıldı.

  • 0
  • 464
Kadın, Türk Amerikan Derneği’nde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ressam Aynur Durak’ın “Kadın” temalı resim sergisi Türk Amerikan Derneği Sergi Salonu’nda açıldı. Başkan Üner Akdeniz ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa çok sayıda sanatçı ve sanatsever İzmirli katıldı.

Sanatçının “Nereye gidersen Gözüm Sende” adını taşıyan ve resmin neresinde durulursa durulsun izleyenle göz temasında bulunan eseri başta çeşitli kadın tabloları, sergi açılışında yer alan sanatseverlerin ilgi ve beğenisini kazandı. 30 civarında yağlı boya, karışık teknik, baskı eserin yer aldığı sergi 2 Haziran’a kadar gezilebilecek.
AYNUR DURAK
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde doğan, ilk ve orta eğitimini Alaşehirde tamamlayan sanatçı, 1980 de Buca Eğitim Enstitüsü Grafik Bölümü’nden mezun oldu. Asaş Filtre Fabrikasında 7 yıl Serigrafi Bölüm Başkanlığı yaptı. Anadolu Üniversitesi Resim Bölümü’nde lisansını tamamladı. 27 Yıl Milli Eğitime Bağlı Sivas -Gürün, İzmir'in Ödemiş, Uzundere, Konak, Çiğli ilçelerinde Resim, İş- Eğitimi, Tasarım Öğretmeni olarak orta öğretimde çalıştı. 2014 de emekli oldu. Çalışmalarını kendi atölyesinde sürdürüyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv