Kahkaha Garantili Müzikal komedi: İki Bekâr

Emre Kınay ve Evrim Alasya’nın aynı sahneyi paylaştığı bol kahkahalı, müzikli komedi oyunu “İki Bekâr”, 22 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda İzmirli tiyatroseverlerle buluşuyor!

  • 0
  • 461
Kahkaha Garantili Müzikal komedi: İki Bekâr
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

“İki Bekâr”, Shanette ile Jack’in, arkadaşlarının çöpçatanlığıyla bir düğün davetinde aynı masaya oturmalarıyla başlayan komik hikâyesini sahneye taşıyor. Duru Tiyatro’nun, 5. sezonunda seyircilerden yoğun ilgi görmeye devam eden eğlenceli oyununda Durucazzz! grubu da canlı performanslarıyla Kınay ve Alasya’ya eşlik ediyor.

 
Amerikan tiyatrosunun en ünlü komedi yazarlarından Sam Bobrick’in yazdığı “İki Bekâr”ın yönetmen koltuğunda Emre Kınay oturuyor. Emre Kınay ve Evrim Alasya’nın birlikte rol aldığı oyunda, Duru Tiyatro’nun Serdar Aslan, Zafer Aslan ve Tarkan Tekyıldız’dan oluşan orkestrası Durucazzz! da ikiliye canlı performanslarıyla eşlik ediyor ve seyircilere müzikal tadında kahkaha dolu bir 2 saat sunuyor.
 
“İki Bekâr”da Shanette ile Jack’in komik hikâyesi, arkadaşlarının çöpçatanlığıyla bir düğün davetinde aynı masaya oturmalarıyla başlıyor. Birine, bir ilişkiye ihtiyacı olan Shanette Jack’i adım adım izliyor, Jack ise korkuyor; bir ilişkiden, bağlanmaktan, terk edilmekten, aldatılmaktan, soyulmaktan! En çok da çatlak Shanette’ten korkuyor ama Shanette kararlı ve ısrarcı, vazgeçmeye hiç niyeti yok...
 
Ekin Tunçay Turan’ın dilimize çevirdiği “İki Bekâr”ın müziklerini birçok popüler sanatçıya besteler de veren Serdar Aslan büyük bir titizlikle besteledi. Oyunun dekor tasarımı Saldıray Çakar, ses ve ışık tasarımı Erkan Kalkan, dramaturjisi ise Ayşegül Hardern tarafından hazırlandı.
 
22 Mart 2022 Salı akşamı saat 20.00’de İzmir Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’nda sahnelenecek “İki Bekâr” oyununun biletleri gişeden, biletix.com, biletinial.com ve passo.com.tr adreslerinden temin edilebilir.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv