Kahyaoğlu yeni yerinde

  • 0
  • 7.767
Kahyaoğlu yeni yerinde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

1975 yılında meslek hayatına başlayan ve işine olan sevgisi ve çalışma azmiyle gelinliğin İzmir’de sektörelleşmesine, İzmir’in Türkiye’nin gelinlik başkenti olmasına öncülük eden  Tahsin Kahyaoğlu, 4 katlı yeni mağazasını Gazi Bulvarı’nda hizmete açtı. Yeri merkezin birinci ve ikinci kat  perakende ve showroom, 3’ncü kat üretim ve depo olarak hizmet verecek.


Tahsin Kahyaoğlu’nun açılış kurdelası İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Tunçağ, İzfaş Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Firma Sahipleri Tahsin, Ahmet, Senem Kahyaoğlu ile Atatürk’e benzerliğiyle tanınan oyuncu Göksel Kaya tarafından kesildi.   

15’nci yılını kutlayan ve Türkiye’de 120 bayisi, Almanya Berika, Kahire Berika,Ortadoğu’da mağazaları, Ortadoğu’nun yanısıra Avrupa’da da bayileri bulunan Berika’nın gelinlikleri ve abiye kıyafetleri Henrieta Mudrikova, Akuilina Ubartaite, Bernadeta Baltakyte tarafından sunuldu.

Firma ortaklarından Senem Kahyaoğlu, gelinlik bakmaya gelen genç kızlar, barkovizyondan inceleyeceği gelinlikler arasından beğendiği kıyafeti giyip çıkarmasına gerek kalmadan fotoğrafı yerleştirilerek ön inceleme yapacak, modelleri basılı katalogdan yapılacağını söyledi. 

Açılışta İzmir’in gelinlik imalatında adını dünyaya duyurmasını ve markalaşmasını sağlayan IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’na katkılarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediyesi adına Meclis Üyesi Ali Muzaffer Tunçağ’a plaket verildi.
Benal Özel, Tülay Kaçmaz, Gülşah Karatok
Özden Kahyaoğlu Köroğlu, İnci Bentürk
Canan Oğuz, Nalan Ayrancı
Canan Albayrak
Ali İhsanMavi, Muzaffer Tunçağ, İclal Özer, Mehmet Şakir Örs
Senem, Tahsin, Mehmet Kahyaoğlu
Seher Meltem Uysal
Bernadeta Baltakyte, Henriata Mudrikova,  Akvilina Ubartaite
Tahsin Kahyaoğlu
Figen Hoşkan, Pınar Özcan

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv