Kalbi "AŞK" ile çarpanlar bekleniyor

  • 0
  • 826
Yazı Boyutu:

İzmir körfezinin büyülü atmosferiyle çevrelenmiş  Swissôtel Büyük Efes, Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan menüleri ve canlı müzik alternatifleriyle  kalbi aşk ile çarpan misafirlerini  masalsı bir geceye davet ediyor. 
 
Muhteşem körfezi manzarasıyla büyüleyen Equinox ve Ege müziği ile Ege lezzetlerinin buluşma noktası Aquarium, Sevgililer Günü akşamında çok özel bir atmosfer eşliğinde aşklarını kutlamak isteyen çiftleri bekliyor. Equinox’un muhteşem manzarasına Sevgililer Günü menüsü  ve canlı müzik eşlik ederken; Aquarium, meze çeşitleri ve deniz ürünlerinden oluşan zengin menüsüyle misafirlerini ağırlıyor. Aquarium’da Türk ve Yunan müziği eşliğinde özel menü ve limitsiz yerli içecek KDV dahil 184 TL’ye sunuluyor. Yine canlı müzik keyfini yaşayabileceğiniz Equinox’ta ise özel menü ve limitsiz yerli içecek KDV dahil 196 TL.
Swissôtel Büyük Efes, aşklarını taçlandırmak isteyen romantik çiftleri, kahvaltı ve KDV dahil 119 Euro’dan başlayan fiyatlarla ağırlıyor. Ayrıca Equinox ve Aquarium’daki Sevgililer Günü programı %15 indirim ile misafirlerini bekliyor.
 
Konaklamalı  rezervasyonlar için: (232) 414 50 71-74
Restoran rezervasyonları için: (232) 414 52 12

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir’in planlamasını İzmirli mimarlar yapacak

Urla’da Enginar bereketi

ESHOT’ta görev değişimi

Çiğli’de Coşkulu 1 Mayıs Kutlaması

1 Mayıs'ta çalışanlarıyla bir araya geldi

Emeğin gücüyle geleceği inşa edeceğiz!

Arşiv