Kaliteli yemek, kaliteli müzik, kaliteli eğlence Mövenpick'te

Margaux Restaurant, elegant ve şık bir yeni yıl gecesi geçirmek isteyenlerin bu sene de adresi olacak.

  • 0
  • 449
Kaliteli yemek, kaliteli müzik, kaliteli eğlence Mövenpick'te
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

 Margaux Restaurant, elegant ve şık bir yeni yıl gecesi geçirmek isteyenlerin bu sene de adresi olacak. Şef Murat Yıldız‘ın elinden çıkacak özel lezzetler, Margaux Restaurant’ın keyifli atmosferi ve canlı müzik eşliğinde kaliteli bir yeni yıl gecesi eğlenceseverleri bekliyor.

Özel olarak hazırlanmış beş aşamalı set menü benzersiz lezzetler sunarken, “Irmak Gürkan ve Forte Akustik ezgileriyle 2020’nin ilk dakikalarına keyifli bir başlangıç yapılabilecek olan Margaux Restaurant’ta gerçekleşecek yılbaşı eğlencesi, KDV dahil kişi başı 499TL.

Yeni yıla, Mövenpick Hotel Izmir’de uyanmak
Yeni yıl gecesi Mövenpick Hotel Izmir’de kalın; kaliteli ve ayrıcalıklı hizmetin tadını çıkarın. İki kişilik yılbaşı yemeği, konaklama, Margaux Restaurant’ta lezzetli bir yeni yıl kahvaltısı ve Coral Sağlık Kulübü’nde fitness salonu, kapalı havuz, sauna ve buhar odası hizmetlerinden ücretsiz yararlanma imkanı içeren iki kişilik yılbaşı konaklama paketleri, gece başı KDV dahil 1484 TL’den başlayan fiyatlarla.

 Yılın ilk gününe lezzetli bir kahvaltı 
Yılbaşı gecesi harika vakit geçirdiniz ve yeni yıla mükemmel bir başlangıç yaptınız. Şimdi Mövenpick Hotel Izmir’de yeni yılın ilk gününün keyfini nefis bir kahvaltı ile çıkarma zamanı. Zengin kahvaltı lezzetlerini, Türk ve dünya mutfaklarından seçkin örnekleri ve organik lezzetleri bu özel kahvaltıda deneyebilirsiniz. 1 Ocak 2020’de, 06.30-11.30 saatleri arasında Margaux Restaurant’taki yeni yıl kahvaltısı KDV dahil kişi başı 80 TL.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Küçük başkan Ali Dönmez

Çocuk başkanlardan anlamlı mesaj

Bütün İzmir’in belediye başkanıyım

Aliağa’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan coşkusu gün boyu sürdü

Dolu dolu 23 Nisan

Arşiv