Kalpçiler Yılbaşı balosunda Buluştu

  • 0
  • 4.026
Kalpçiler Yılbaşı balosunda Buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Özel İzmir Gazi Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Kliniği’nin geleneksel yılbaşı balosu, klinik personeli, hekimler ve eşlerinin katılımıyla Fransız Kültür Merkezi’nin bahçesindeki La Cigale ‘de yapıldı. Baloya hekimlerin yanı sıra Özel İzmir Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Salih Mertan’da katıldı.

Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Alkan Arpaçay ve Op. Dr. Dilşad Şenarslan’ın açılış konuşmalarıyla başlayan baloda, hastane çalışanlarına plaket de verildi. Ayrıca tüm personel birlikte yeni yıl pastasını kesti.  Yıl içi klinik  çalışmaların özetlendiği  ve tıp alanındaki gelişmelerin sunulduğu slayt sunumunun ardından Eda Söz Dans Akademisi’nin dansları geceye renk kattı. Geç saatlere kadar süren eğlence ve kutlamalar yeni yılın mutluluk ve sağlık getirmesi dilekleriyle tamamlandı.

Yılbaşı Balosunda Üniversite Hedefi

Özel Gazi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Salih Mertan gecede yaptığı konuşmada “ personelimizin bir araya gelerek moral geceleri düzenlemesini önemsiyoruz. Ben başta kalp ve damar cerrahisi kliniği hekimleri ve sağlık personeli olmak üzere tüm hastane personelimize ve hekimlerimize mutlu bir yıl diliyorum. İnşallah gelecek yıllarda hastanemizin arkasındaki 1600 metre karelik alana inşaa edeceğimiz ek bina ile daha da büyüyeceğiz ve üniversite ile entegre olarak üniversite hastanesi olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Özalp- Canan Karabay
Ümit- Özlem Yıldırım
Salih Mertan, Adviye Onay Safa
Mehmet Ali -Nevin Önal
Dilşad- Ömer Şenaslan
Nermin- Alp Varılsüha
Miraç Erdem, Merve Çam, İrem İmal
Meral - Alkan Arpaçay
Gülsaç -İlkay Şimşek
Ümit Yoket- Demet Duran Yoket
Serdar- Didem Kaçar
Ayşegül-Emre Yıldız
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

Arşiv