Kapılarını rekorla kapattı

Progen Tohum Ana sponsorluğu ile düzenlenen 19. AGROEXPO Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı kusursuz organizasyonuyla 521 katılımcıyı ve binlerce ziyaretçiyi ağırladı

  • 0
  • 2.193
Kapılarını rekorla kapattı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Progen Tohum Ana sponsorluğu ile düzenlenen 19. AGROEXPO Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı kusursuz organizasyonuyla 521 katılımcıyı ve binlerce ziyaretçiyi ağırladı

Dünya tarımı ile Türkiye’yi bir araya getiren 19. AGROEXPO Uluslararası Tarım Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı kapılarını ziyaretçi, katılımcı ve ticaret hacmi rekorlarıyla 3 Şubat Cumartesi günü son buldu. 521 katılımcısından ve binlerce ziyaretçisinden 5 gün boyunca tam not alan AGROEXPO Türkiye ve dünya tarımına yine can suyu oldu. Yapılan ikili görüşmelerde milyarlarca dolarlık ticaret hacminin ortaya çıktığı fuar Türkiye’nin ihracatına büyük katkı sağladı.

FUAR BOYUNCA RENKLİ ORGANİZASYONLAR
Fuar süresince ‘C Ana Etkinlik Alanı’ Webagron sponsorluğunda gerçekleştirilen birbirinden keyifli aktivite ve yarışmalarla fuara gelen binlerce ziyaretçi eğlenceli saatler geçirdi. Bilgi yarışmasında kozlarını paylaşan tarım fenomenleri izleyicilerin yüzünü güldürdü. Traktör penaltı yarışması ve hassas sürüş ile ziyaretçiler yeteneklerini test etti. Çocuklara özel yapılan akülü traktör yarışmasında kazanan miniklere akülü traktörler hediye edildi. AGROEXPO tarafından kurulan “Traktör Test Parkuru’nda” dünyanın en iyi traktör markalarını test eden ziyaretçiler farklı seçenekler arasından kendileri için en uygun traktörü bulma şansını yakaladı.

2025’TE HEDEF BÜYÜK
Rekor seviyede katılımcı ve ziyaretçiyi ağırlayan AGROEXPO’da tüm holler tamamen dolarken fuara katılmak isteyen bir çok firma doluluk nedeniyle AGROEXPO 2024’te yer alamadı. 04 – 08 Şubat 2025 tarihleri arasında düzenlenecek olan 20. AGROEXPO Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda yer alabilmek için firmalar şimdiden stant katılım başvurularında bulundu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

AGROEXPO’ya ziyaret

Arşiv