Karabağ, kütüphane söznü tuttu

  • 0
  • 617
Yazı Boyutu:

Bayraklı'da 23 mahalleye 23 kütüphane kurmaparolasıyla yola çıkarak, gelecek nesillerin gelişimlerine katkı sağlamayıamaçlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçenin 8'inci kütüphanesinihizmete açtı. Geçtiğimiz günlerde sözünü verdiği kütüphaneyi Muhittin ErenerMahallesi'nde hizmete sunan Karabağ, Bayraklı'nın daha çok kütüphaneye ihtiyacıolduğunu beliterek, bu merkezlerdeki kitap sayılarının da artırılacağınıkaydetti.


Muhittin Erener Mahallesi'ndeki kütüphaneaçılışını Belediye Başkan vekili Veli Topal ile CHP Bayraklı ilçe başkanıLevent Ölçer yaptı. Etkinliğe öğrencilerin yanı sıra velileri ve mahallelilerde katıldı. Kurdele kesiminin ardından öğrencilere kitaplar dağıtan yetkililer,hedefin kitap sayıları ile birlikte daha fazla çocuğun kitap okumasını vekütüphanelerden fayalanmasını sağlamak olduğunu belirtti.

 

8'İNCİ KÜTÜPHANE AÇILDI
Eğtim ve gelecek nesiller ile ilgiliyaptığı her konuşmada Bayraklı'nın en önemli eksikliklerinden birinin belediyekurulmadan önceki yıllarda çocuklara yönelik hizmetler olduğunu vurgulayanBayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçenin merkezinde açılan kütüphaneile birlikte bir çok mahallede kütüphane açtıklarını bu sayının da artacağınıifade etti. Karabağ, " Cumhuriyetçi, Atatükçü, aydın yeni neslin yetişmesiiçin elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. İlçemizin merkezindekütüphanemiz yoktu ama artık var. Bilgisayar donanımlarını da artıracğız.Çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için önemli eserleri bulunduracağız. Onlarıngüzel yetişmesini sağlayacağız. Bayraklı herşeye layık. Spordan sağlığa,eğitimden kültüre ve kütüphane hizmetlerimizle sizlerin hizmetindeyiz"dedi. Karabağ, ilçede her mahalleye bir kütüphane kurmak isedikleriniyineleyerek, bu kapsamda 8'inci kütüphayi hizmete açtıklarını söyledi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Annesinden esinlendi, birinci oldu

Bilinçli tarım için eğitim seferberliği

Bölge Bölge Türkiye

Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Büyük Adımlar

Bayraklı'da çocuklar yerinde öğreniyor

Çocuk Gözüyle Doğa ve Renkleri İbramaki'de

Arşiv