Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor

  • 0
  • 1.632
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi spora desteğini sürdürüyor. Belediyeyeait 14 ayrı tesiste bugüne kadar yaklaşık 6 bin kişinin 16 farklı dalda sporyapmasına imkan tanıyan Karabağlar Belediyesi, bu yılki yaz spor okullarıprogramını da başlattı. Yaz spor okullarında Karabağlar’da yaşayan 5-16 yaşarasındaki çocuklara, futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, tenis, karate,taekwondo, halk oyunları, satranç, bocce, aerobik branşlarında eğitimverilecek.
 
 
Karabağlar Belediyesi gençlerin ve çocukların aktif sporyaşamında yer almaları için farklı etkinlikler gerçekleştiriyor. Bugüne kadaryaklaşık 6 bin kişinin sportif faaliyetlere katılmalarına destek olanKarabağlar Belediyesi, bu yılki yaz spor okulları programını başlattı.

Spor eğitimleri Karabağlar’ın değişik mahallelerindefaaliyet gösteren yedi futbol halı sahası, iki çok amaçlı spor salonu, dörtspor merkezi ve bir tenis kortunda uzman antrenörler tarafından sağlanıyor.

Çocukların yorucu bir eğitim döneminin ardından boşzamanlarını verimli geçirmeleri ve spora gereken özeni göstermeleri açısındanyaz okullarının çok önemli olduğunu belirten Karabağlar Belediye BaşkanıMuhittin Selvitopu, akademik eğitici kadro ve donanımlı spor tesisleriyleçocuklara hizmet verdiklerini söyledi.

 

Başkan Selvitopu gençleri spor yapmaya davet etti

Sosyal belediyecilik anlayışıyla, çocuklara yönelik sosyal vekültürel faaliyetlere ağırlık vermeyi sürdürdüklerini ve bunlardan enönemlilerinden birisinin de spor okullarındaki kurslar olduğunu vurgulayanBaşkan Selvitopu, tüm çocukları ve gençleri spor okullarına davet etti.Selvitopu, “Sağlıklı ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek için ilçemizdespor faaliyetlerine de önem veriyoruz. Her yıl düzenlenen yaz spor okulukurslarıyla çok sayıda çocuğumuza spor yapma imkanı sağlıyoruz. Bu yıl da sportesislerimizde 5-16 yaş arasındaki çocuklara yönelik futbol, basketbol,voleybol, jimnastik, tenis, karate, taekwondo, halk oyunları, satranç, bocce,aerobik çalışmalarını başlattık. Karabağlar’da yaşayan çocuklarımızı sportesislerimizde düzenlediğimiz yaz spor kurslarına davet ediyoruz.” dedi.

 

Yaz spor okulu kurslarına katılmak isteyenler Karabağlar’dabulunan spor tesislerine ve Karabağlar Belediyesi spor biriminebaşvurabilirler. Ayrıca Karabağlar Belediyesi spor birimine ait 248 04 44 ile414 79 01 numaralı telefonları arayarak bilgi alabilirler.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv