Karabağlar’da çifte çocuk bayramı

  • 0
  • 563
Yazı Boyutu:

Karabağlar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlikve Çocuk Bayramı, renkli geçti. Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün UğurMumcu Parkı’nda düzenlediği, organizasyonunda çocuklar, gönüllerince eğlendi.

Karabağlar Belediye Başkanı MuhittinSelvitopu, Rüzgar Gülü Anaokulu ve Hüseyin Akdağ İlkokulu öğrencilerininkatıldığı etkinlikte, Ulu Önder Atatürk’ün bu bayramı tüm dünya çocuklarınaarmağan ettiğini belirtti. Başkan Selvitopu, “İlk etkinliğimizin 23 NisanUlusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na denk gelmesi nedeniyle çok mutluyum.Çocuklarla birlikte renkli bir bayram geçirdik. Tüm çocukların bayramı kutluolsun” dedi.

Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenen 23 Nisanetkinliğinde çocuklar yüz boyamadan, resim atölyesine, müzikli gösterilerindenşiir dinletilerine kadar çok sayıda renkli etkinliğe, katılarak bayram tadındabir gün geçirdiler. Etkinliğe Karabağlar CHP İlçe Başkanı Polat Manduz vemeclis üyeleri de katıldı.

Başkan Selvitopu, Tahir Merzeciİlkokulu’nda düzenlenen törende de çocukların bayramını kutlarken, düzenlenenşiir ve öykü yarışmasında dereceye giren çocuklara da hediyeler verdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

​​​​​​​19 Mayıs, Bir Meydan Okuyuştur

Başkan Kınay Gülsima için koşacak

Yok olma noktasından kurtuluşa

Cumhuriyetimizin umudu ve geleceği gençlikte

Karşıyaka’dan Türkiye’ye örnek iş birliği

19 Mayıs’ı Coşkuyla Kutlayacak

Arşiv