Karabağlar'da çocuk korusu büyüledi

  • 0
  • 1.058
Karabağlar'da çocuk korusu büyüledi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu’nun yıl sonu konseri renkli görüntülere sahne olurken, çocukların seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla da konuklar keyifli dakikalar geçirdiler.

Karabağlar Belediyesi Bozyaka Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konserde, 3 ay boyunca eğitim alan 25 çocuk, söyledikleri şarkı ve türkülerle dinleyenleri çocukluklarına götürdü. Karabağlar Belediye Başkan Yardımcısı Rahim Ürünveren, Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürü Güven Güngörmüş, çocukların aileleri ve vatandaşların da katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar , Şef Sercan Demirhan eşliğinde 9 şarkı seslendirdiler. Konserde, “Gel Bize Katıl Bize”,“Dere Geliyor Dere”,“Okula Başladık” gibi çocuk parçalarının yanı sıra Erzincan yöresinden ‘Süpürgesi Yoncadan’ adlı parçayı da seslendiren çocuklar dinleyicilerden büyük alkış aldılar.

Sertifika aldılar
Konserin ardından üç ay gibi kısa bir sürede çocukların hazırlanmasında emeği geçen Şef Sercan Demirhan’a başarısından dolayı çiçek verildi. Ritim, enstrüman ve ses eğitimi sonrasında dinleyicilere performanslarını sergileyen çocuklar da konser sonrasında katılım sertifikalarını aldılar.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Muhsin Ertuğrul Tiyatro Emek Ödülü sahibini buldu

Ücretsiz oyunlarla buluşuyorlar

Fakir Baykurt'a rekor başvuru

100. Yılın Öyküsü, Şiiri” ödülleri sahiplerini buldu

Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi

Koşulsuz sevginin adıdır İsmail Sivri

Arşiv