Karabağlar’da yaz tatili boş geçmeyecek

  • 0
  • 547
Yazı Boyutu:

KarabağlarBelediyesi, yoğun bir eğitim-öğretim döneminin ardından ilçede yaşayangençlerin yaz aylarını verimli ve eğlenceli geçirmeleri için ücretsiz yazdönemi kurslarını düzenledi.

Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafındandüzenlenen kurslarda gençler hem yeteneklerine hem de bireysel gelişimlerinekatkı sağlayacak, branşlarda ücretsiz eğitim alacak. Yaz boyunca semtmerkezleri ve kurs merkezlerinde düzenlenecek, çocuk tiyatrosu, gitar, bağlama,satranç, resim, Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler kursprogramlarıyla çocuklar hem eğlenecek hem de okul derslerine yardımcı olacaketütlerden yararlanabilecek.

Karabağlar’da yaşayan çocukların, gençlerin yeteneklerine vegelişimlerine katkıda bulunmak için sosyal belediyecilik anlayışıyla, kültür,sanat ve spor alanlarında çeşitli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtenKarabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz onların kültürel, sosyal gelişimlerinekatkıda bulunmak Karabağlar için yaptığımız en önemli yatırımlardan. 4 yıldırgerek yaz gerekse kış aylarında çeşitli hobi ve gelişim kurslarıyla binlerceçocuğumuza eğitim veriyoruz. Bölgemizde açtığımız 7 kurs merkeziyle yazaylarında çocuklarımız güzel vakit geçirebilecekler” dedi.

12 Temmuz’a kadar başvuruların alınacağı kurslara katılmakisteyenler Özgür Mahallesi, Limontepe, Eskiizmir Semt Merkezleri ile BozyakaKültür Merkezi, Üçkuyular Kurs Merkezi, Yeşil Ev ve Çalıkuşu Kongre ve SergiSalonu’ndaki merkezlere başvurulabilirler. Karabağlar Belediyesi Kültür veSosyal Yardım İşyeri Müdürlüğü’nün 414 76 54, 414 77 64 numaralıtelefonlarından bilgi alınabilir.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Annesinden esinlendi, birinci oldu

Bilinçli tarım için eğitim seferberliği

Bölge Bölge Türkiye

Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Büyük Adımlar

Bayraklı'da çocuklar yerinde öğreniyor

Çocuk Gözüyle Doğa ve Renkleri İbramaki'de

Arşiv