Karabağlar’ın gururu oldular

  • 0
  • 681
Karabağlar’ın gururu oldular
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu güne kadar gerçekleştirilen çeşitli organizasyonlarda çok sayıda madalya kazanan Karabağlar Belediyesi karate takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Belediyenin sporcuları, 41 ülkeden 600 sporcunun katıldığı 12. Uluslararası Erzurum Palandöken Karate Şampiyonası’nda altın ve bronz madalya kazanarak ilçeye zaferle döndü.

Erzurum’da bu yıl 12.’si düzenlenen Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonası’na  dört sporcuyla katılan Karabağlar Belediyesi karate takımı,  biri altın diğeri bronz madalya olmak üzere toplamda iki madalya kazandı.

Altın kız Ezgi
Karabağlar Belediyesi karate takımı sporcusu hem de milli sporcu olan Ezgi Bayır şampiyona da “Kata-Yıldızlar” dalında altın madalyayı boynuna takarak takıma birincilik getirdi. Ezgi Bayır, aynı zamanda aldığı dereceyle Trabzon’da yapılacak olan “Uluslararası Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Açık Karate Şampiyonası”nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Madalyalara devam edecekler
Karabağlar Belediyesi karate takımının bir diğer sporcusu olan Elif Soytürk ise “Yıldızlar-Kumite” dalında üçüncü olarak bronz madalya kazandı ve Karabağlar’a bu alanda bir kez daha gurur yaşattı. Antrenörleri Mansur Uludağ nezaretinde haftanın üç günü Devrim Mahallesi Spor Merkezi’nde antrenmanlara devam eden sporcular, bundan sonra düzenlenecek olan müsabakalarda da yine madalya sözü vererek iddialı konuştular.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

Arşiv