Karabağlar'ın sporcuları madalyaya doymuyorlar

  • 0
  • 964
Karabağlar'ın sporcuları madalyaya doymuyorlar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi Spor Okulları’nda 4 yıl önce karate sporuna başlayan Ezgi Bayır, Oğuzhan Soytürk, Elif Soytürk ve Devran Eroğlu çalışmalarının karşılığını alarak Milli Takıma yükselme başarısı gösterdi.

Belediyenin kendi spor salonunda antrenörleri Mansur Uludağ tarafından 2011 yılından bu yana karate sporuyla uğraşan 4 sporcu, şimdiye kadar katıldıkları turnuvalarda kazandıkları madalyalarla tüm derecelere ambargo koydu. En son Sakarya'da düzenlenen minik ve yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda Ezgi Bayır, yıldız bayanlar kategorisinde 1. olarak altın madalya aldı. Ayrıca Balkan Karate Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Hedef uluslararası turnuvalarda başarı
Haftanın 4 günü antreman yapan Ezgi Bayır, Oğuzhan Soytürk, Elif Soytürk ve Devran Eroğlu her sporcunun hayali olan Milli Takıma yükselme başarısı gösterdikleri için büyük mutluluk duyduklarını belirterek hedeflerinin uluslararası turnuvalarda derece almak olduğunu söylediler. Dört genç sporcu kendilerine bu imkanı sağlayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve antrenörlerine teşekkür ettiler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv