Karabağlar Taekwonda Takımı’nın büyük başarısı

  • 0
  • 801
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi Taekwonda Takımı, Çiğli Belediyesi 2. Uluslararası Taekwondo Turnuvası’nda, altın, gümüş ve bronz madalya ile Karabağlar halkına büyük mutluluk yaşattı.
 
Çiğli Belediyesi ve Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun düzenlediği, İzmir Halkapınar Spor Salonu’nda yapılan turnuvaya, Türkiye’nin dört bir yanından ve Danimarka, Bulgaristan, Almanya, Afganistan, Azerbaycan, İran ile Irak’tan da sporcular katıldı. Toplam 174 kulüpten yaklaşık 1000 sporcunun katıldığı turnuvada, Karabağlar Belediyesi Taekwonda Takımı’nın sporcularının başarısı dikkat çekti. Karabağlar Belediyesi Taekwonda Takımı’nda yer alan, 62 kg büyüklerde yarışan Mizgin Bilgin altın, 78 kg gençlerde mücadele eden Batuhan Sürücü gümüş, 73 kg büyüklerde ise Kader Atik bronz madalya aldı.
Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, ödül alan sporcuları kutladı. Taekwonda Takımı’nın her turnuvadan madalya ile döndüğünü belirten Kürüm, “Karabağlar’a büyük mutluluk yaşattılar. Sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. Spora ve sporculara desteğimiz sürecek” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv