Karabağlar Türkiye şampiyonu

  • 0
  • 1.625
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı, 2012 Türkiye Çocuk Ligi’nde şampiyon oldu. Minikler, şampiyonluk sevinçlerini paylaştıkları Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’den, Avrupa Şampiyonası’na katılmak için destek istedi.
 
Türkiye Satranç Federasyonu’nun Gaziantep’te düzenlediği Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligleri’ne katılan Karabağlar Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Satranç Takımı,  Çocuk Ligi’nde 66 takım arasında birinci oldu, altın madalya aldı. Şampiyonayı yenilgisiz 14 puanla tamamlayan minikler, İzmir’e dönüşlerinde aileleri ile birlikte Başkan Kürüm’ü ziyaret ederek, sevinçlerini paylaştı. Takımda yer alan Deniz Özen, Halit Kaan Kesgin, Turhan Can Danacı ve Eda Çelik’e hediyeler vererek, tebrik eden Kürüm, “Bize büyük gurur yaşattınız. Karabağlar’ın yetenekli, başarılı çocuklar yetiştirmesi en büyük arzumuz” dedi.
 
Turnuvada yaşadıkları heyecanı ve şampiyonaya hazırlanırken sıkı çalışma programlarını anlatan Eda Çelik, “Zorlu bir turnuvayı yenilgisiz, 14 puanla tamamladık. Şimdi Avrupa Şampiyonası’na gitmek istiyoruz” dedi. Kürüm ise “Siz yeter ki isteyin, başarılı olun. Biz her zaman sizin yanınızdayız, desteğimiz sizinle” diyerek, söz verdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv