Karabağlarlı gençler Bocce'yi çok sevdi

  • 0
  • 762
Karabağlarlı gençler Bocce'yi çok sevdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi spor okullarında Türkiye’de giderek yaygınlaşan bocce sporu kursu büyük ilgi görüyor.

Ata sporlarımızdan biri olan ve yıllar öncesinden oynanan Bocce sporu Karabağlar’da çok sevildi. Karabağlar Belediyesi spor okullarında bocce kursuna katılan öğrenci sayısı 50’yi buldu. Ayrıca engellilere yönelik paralimpik boccia eğitiminde de toplam 12 sporcuyla kurslara devam ediliyor. Geçtiğimiz ay düzenlenen müsabakalarda Murat Yıldırım isimli engelli sporcu Türkiye üçüncüsü olarak Karabağlar’ın gururu oldu.

Mimkent’de bulunan Gürcan Ulucan Spor Tesisleri'nde haftanın belirli günlerinde milli eğitmen eşliğinde çalışan sporcular,  7’den 70’e herkesin oynayabildiği bir spor olan bocce’yi oynamaktan büyük keyif aldıklarını ifade ettiler.

Başkan Selvitopu da öğrencilerle bocce oynadı
Bu arada Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da geçtiğimiz günlerde sporcuların yaptığı çalışmaları izleyerek, onlarla birlikte bocce oynadı. Spor yapmanın önemine değinen Selvitopu , Karabağlar’da yaşayan gençlerin, çocukların sporla iç içe büyümelerini istediklerini belirtti ve belediye olarak imkanlar ölçüsünde spor branşlarına destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv